Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Ζητάνε συγγνώμη οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ από τον Κατίδη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η επιθετική ανακοίνωση που εξέδωσαν για τον Κατίδη οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ δημιούργησε άσχημη εντύπωση και έτσι ο Στέλιος Σεραφείδης και ο Χρήστος Αντωνόπουλος έδωσαν εξηγήσεις.

Μιλώντας στον Sentra FM ο Στέλιος Σεραφείδης τόνισε…

“Κι εμείς τα διαβάζουμε και τα μαθαίνουμε από εσάς αυτά που γίνονται. Το λάθος μας ήταν ότι καθυστερήσαμε κι έπρεπε να βγούμε τη μέρα που έγινε το συμβάν. Πολύ κακό για το τίποτα. Δεν είχαμε πρόθεση να δημιουργήσουμε θέμα.

Για να είμαι ειλικρινής δεν άκουσα και δεν ξέρω το κείμενο που συντάχθηκε από τον Αντωνόπουλο. Απλώς είπαμε να κάνουμε μια παρέμβαση προς όλες τις κατευθύνσεις.

Δεν είχαμε καμία πρόθεση. Εμείς αγαπάμε τον ποδοσφαιριστή Κατίδη, αλλά πρέπει να συμβάλουμε όλοι γιατί την αγαπάμε την ΑΕΚ και δεν θέλουμε να την βλέπουμε εκεί που είναι. Κι αν ήταν λίγο βαρύ το κείμενο δεν είχαμε πρόθεση. Αυτά τα γεγονότα γίνονται τακτά μεταξύ παικτών-προπονητών. Κι αν είναι να ζητήσουμε συγγνώμη, θα ζητήσουμε.”

Από την πλευρά του ο Χρήστος Αντωνόπουλος είπε: “Σας διαβεβαιώνω γιατί η πρόθεσή μας δεν ήταν να προκαλέσουμε αναστάτωση, αλλά να φανεί η αλήθεια για το συμβάν. Θέλαμε να συνετιστεί ο παίκτης.”

Έγινε και αυτό! – Παλαίμαχοι της ΑΕΚ εναντίον ποδοσφαιριστή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε