Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Ζούρος: Τιμή μου να αναλάβω την Εθνική

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο προπονητής της Ζαλγκίρις εξέφρασε την επιθυμία του να εργαστεί στην Εθνική Ελλάδος, ενώ τόνισε πως είναι θέμα της ομοσπονδίας.
Aναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Ζούρου στον ραδιοφωνικό σταθμό ” Sentra 103,3″:
 
Για την εθνική ομάδα: “Έχω μιλήσει αρκετά για αυτό το θέμα και έχω ξαναπεί ότι είναι απόφαση που θα πάρει η ομοσπονδία. Δεν γνωρίζω αν θα γίνει κάτι, αλλά θα φανεί τις επόμενες ημέρες.Ακόμα πάντως δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι, χρειάζεται υπομονή. Εγώ, από τη μεριά μου, αισθάνομαι τιμή, αλλά αυτή τη στιγμή η δουλειά μου είναι στην ομάδα της Ζαλγκίρις και δεν έχω κάτι νεότερο”.
 
Για τη Ζαλγκίρις: “Δεν είναι καλό να ψάχνουμε δικαιολογίες, αλλά αναλάβαμε την ομάδα δύο ημέρες πριν από το πρώτο ματς της Ευρωλίγκα. Στο πρώτο παιχνίδι δούλευα με χαρτάκι για να μάθουμε τα συστήματα. Ήταν δύσκολο να βρούμε ρυθμό και ταύτιση στη φιλοσοφία τόσο γρήγορα.
 
Η ομάδα είχε δύο χρόνια να πάρει το πρωτάθλημα και τρία να κατακτήσει το κύπελλο, οπότε είναι πολύ σημαντικό να επιστρέψει στους τίτλους. Έχουμε κατακτήσει το κύπελλο και έχουμε άλλους δύο τίτλους να διεκδικήσουμε”.
 
Για το άλλο ματς του ομίλου (Βαλένθια-Φενέρμπαχτσε): “Η Βαλένθια είναι καλή, σκληρή αμυντική ομάδα και η Φενέρ καλή επιθετική ομάδα. Το θέμα είναι ποιο στιλ θα επικρατήσει από τα δύο. Θα είναι ματς-φωτιά και δεν νομίζω ότι κάποια από τις δύο ομάδες θα καθαρίσει εύκολα”.
 
Για τον αγώνα του Παναθηναϊκού στη Μάλαγα: “Για να έχει την τύχη στα χέρια του πρέπει να κερδίσει και όταν μπαίνει με αυτή τη λογική καταφέρνει αυτές τις αποστολές. Και να περάσει, όμως, το θέμα είναι σε ποια θέση θα καταλήξει”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε