Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Άδειασμα σε Ζίκο με ενεργοποίηση Μπάντοβιτς

Η διοίκηση του Ολυμπιακού άδειασε ουσιαστικά τον Ζίκο
Η διοίκηση του Ολυμπιακού άδειασε ουσιαστικά τον Ζίκο, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκαν την Πέμπτη οι Χρυσικόπουλος και Θεοδωρίδης, όπου μίλησαν με τον Ζίκο και εξαγριωμένους οπαδούς. Ενεργοποίηση ο Μπάντοβιτς μετά τη Λάρισα.

Αρνητικό το κλίμα για τον Ζίκο

 
Η ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης” έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον Βραζιλιάνο προπονητή του Ολυμπιακού. Οι Γιάννης Χρυσικόπουλος και Δημήτρης Θεοδωρίδης πήγαν στην προπόνηση της Πέμπτης και ζήτησαν εξηγήσεις από τον Ζίκο και τους τρεις αρχηγούς για τη νέα απώλεια βαθμών και το -5 από τον Παναθηναϊκό. 

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ και ο προϊστάμενος του τμήματος σκάουτινγκ, μετά από έντολη του Σωκράτη Κόκκαλη, ανακοίνωσαν στον Βραζιλιάνο τεχνικό ότι θα τοποθετηθεί δίπλα του στον ερυθρόλευκο πάγκο ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Στον Ζίκο δεν άρεσαν καθόλου αυτά που άκουσε και πλέον η θέση του στον Ολυμπιακό κρίνεται ιδιαίτερα επισφαλής, αφού το μύνημα που περνάει η διοίκηση με αυτή τη κίνηση είναι ότι ο αντκαταστάτης είναι έτοιμος.

Παράλληλα στο Ρέντη βρέθηκαν και οπαδοί των “ερυθρόλευκων” με τους οποίους μίλησαν τα διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ. Οι οπαδοί εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για τον Ζίκο, ενώ τα άκουσαν και οι παίκτες. Μετά την συνομιλία των δύο πλευρών οι οπαδοί ηρέμησαν και αποχώρησαν από το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού.

Ο Μπάντοβιτς καλείτε να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά για δεύτερη φορά φέτος, αφού είχε κληθεί να κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού και μετά την απομάκρυνση του Κετσπάγια, πριν έρθει ο Ζίκο. Τώρα οι δύο τους καλλούνται να συνεργαστούν από την Δευτέρα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε