Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Αγγελόπουλοι κατά Γιαννακόπουλου:Με αυτή τη διαιτησία φαβορί ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ένα μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος μπάσκετ η κόντρα “αιωνίων” ξεκίνησε. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σχολιάζοντας την πρόσφατη συνέντευξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί από τη στιγμή που η ΚΕΔ παραμένει ίδια, ενώ άφησε αιχμές για το μπάτζετ των “πράσινων”.

Οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκαν στη συνέντευξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και κυρίως στη δήλωση του: “Ο Ολυμπιακός έχει στόχο τη δεύτερη θέση”.

“Έχω στεναχωρηθεί για Ομπράντοβιτς–Στόχος του Ολυμπιακού η 2η θέση”

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε: Με την υπάρχουσα σύνθεση στην ΚΕΔ, ο Παναθηναϊκός είναι και πάλι φαβορί. Εχει δίκιο ο Γιαννακόπουλος. Με αυτή τη σύνθεση ο Ολυμπιακός ξεκινάει δεύτερος

Θέλω να σχολιάσω και κάτι ακόμα για τη συνέντευξη στου Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ο Παναθηναϊκός τα προηγούμενα χρόνια είπε ότι είχε μπάτζετ 35 εκατομμύρια ευρώ και με βάσει τους ισολογισμούς ποσών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας εγώ το βγάζω 13 εκατομμύρια ευρώ. Πως γίνεται αυτό δεν ξέρω; Τα συμπεράσματα δικά σας.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Αγγελόπουλους τόνισε: “Εύχομαι να έχουμε καλή σεζόν και το τέλος της χρονιάς να μας βρει στο Λονδίνο και το φάιναλ φορ. Το ονειρευόμαστε αυτό. Η ομάδα είναι ίδια κατά τα 11/14 . Εχουμε αποκτήσει ομοιογένεια και αυτό θα είναι το μεγάλο μας όπλο. Λένε όλοι ότι μας ξέρουν και φέτος, οπότε αφού μας ξέρουν ας έρθουν να μας κερδίσουν. Πρέπει να δείτε πόσες ομάδες που κατέκτησαν την Ευρωλίγκα, έχουν παραμείνει ίδιες. Κάτι το οποίο δεν έχει ξαναγίνει. Ο Μπαρτζώκας είναι καλός προπονητής. Εχει πολλές δυνατότητες και ελπίζουμε να καταφέρουμε τους στόχους που έχουμε βάλει.

Έχουμε παρακολουθήσει τόσα χρόνια τη δουλειά του Μπαρτζώκα. Τον εκτιμάμε και νομίζουμε πως είναι ο καλύτερο Έλλαανς προπονητής και για αυτό τον αποκτήσαμε. Οπως είπε και ο αδερφός μου, δεν έχει ξαναγίνει να αναλαμβάνει πρωταθλητές Ευρώπης ένας Ελληνας προπονητής. Αυτό πρέπει να το σκεφτούμε καλά.

Πρέπει να αυξηθούν τα έσοδα, όχι να αλλάξει η ηγεσία της Ευρωλίγκα. Να ανοίξουν αγορές όπως η Αγγλία και για ατό γίνεται εκεί το φάιναλ φορ για δύο χρόνια. Αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί. Δεν βλέπω να προχωράει αν συνεχίσουμε έτσι. Η Ευρωλίγκα χρειάζεται αλλαγές. Κάποια στιγμή θα μείνουν μόνοι οι Ρώσοι και οι Τούρκοι να δίνουν λεφτά. Μετά τι θα γίνει είναι το θέμα.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε