Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Αλαφούζος: Να σωθεί ο Παναθηναϊκός

Αλαφούζος: Να σωθεί ο Παναθηναϊκός

Ο επιχειρηματίας που αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για να βγει ο Παναθηναϊκός απο το αδιέξοδο έδωσε μέσω twitter στη δημοσιότητα μέρος του σχεδίου για δημιουργία λαϊκής βάσης

«Βασικός στόχος η επιβίωση του ΠΑΟ. Ξεκινάμε μια διαφορετική καινούργια προσπάθεια. Δυστυχώς μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν», ανέφερε ο επιφανής επιχειρηματίας απαντώντας σε μηνύματα που δέχτηκε και πρόσθεσε: «Τα προβλήματα, χρέη, UEFA, ΓΗΠΕΛ κλπ., είναι δυστυχώς δεδομένα. Η καινούργια προσπάθεια θα κληθεί να τα αντιμετωπίσει. Άλλα προβλήματα θα λυθούν άμεσα, άλλα θα παρακαμφθούν. Η μέθοδος ‘Γόρδιος δεσμός’ ίσως ενδεδειγμένη για γήπεδο».

Όσο για το δικό του ρόλο, είπε: «Εγώ απλώς θα βοηθήσω στην οργάνωση της διάσωσης. Δεν έχω άλλες φιλοδοξίες. Η φιλοδοξία μου είναι μόνο να βοηθήσω στην διάσωση του Παναθηναϊκού».

Αναφορικά με τους άξονες του σχεδίου είπε: «Κάθε σχέδιο έχει κινδύνους όλοι πρέπει να συνεισφέρουν αναλόγως των δυνατοτήτων τους είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος. Συμφωνώ ότι θα πρέπει να βρεθεί ικανή διοίκηση. Η ισχύς εν τη ενώσει».

Για όσους αμφιβάλουν για το πόσο μπορεί να δώσει λύση ο κόσμος και θεωρούν πως αυτή μπορεί να δοθεί μόνο από έναν ισχυρό επιχειρηματία, τόνισε: «Μήπως υπερτιμάτε τις δικές μου δυνατότητες και υποτιμάτε την δύναμη του ενός εκατομμυρίου επτακοσίων χιλιάδων οπαδών του ΠΑΟ; Η ιδέα που προτείνεται εφαρμόζεται σε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες».

Τέλος, για τα θετικά σχόλια που απέσπασε από αρκετό κόσμο, είπε: «Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Κάποιοι προσπαθούν ακόμη».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε