Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Δάκρυσε! Η οικογένεια Σουμάχερ συγκίνησε τον Χάμιλτον [vid]

Δάκρυσε! Η οικογένεια Σουμάχερ συγκίνησε τον Χάμιλτον [vid]
@ContosdaF1

Ο Λιούις Χάμιλτον πήρε την pole position στην πίστα Σπα του Βελγίου, φτάνοντας στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας τον θρυλικό, Μίκαελ Σουμάχερ. Τα.. συγχαρητήρια δεν άργησαν να έρθουν από την οικογένεια του θρυλικού Γερμανού πιλότου.

Η πίστα Σπα ήταν… σημαδιακή για την μεγάλη καριέρα του Μίκαελ Σουμάχερ, αφού εκεί ο Γερμανός πιλότος πήρε την πρώτη του από τις συνολικά 91 καρό σημαίες του.

Πλέον όμως, η πίστα του Βελγίου είναι σημαντική και για τον Λιούις Χάμιλτον, αφού σήμερα (26/08) πήρε την pole position, έφτασε τις 68 στην καριέρα του και “έπιασε” τον Σουμάχερ στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας.

Η επιτυχία του σχολιάστηκε απ’ όλους στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Μάλιστα, δεν άφησε… ασυγκίνητη την ίδια την οικογένεια του θρυλικού Γερμανού πιλότου, που προσπαθεί να ξεπεράσει το σοβαρότατο ατύχημα που είχε πριν από 4 χρόνια.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ πίστευε πάντα ότι τα ρεκόρ υπάρχουν για να σπάνε”

Ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες και φίλος του Σουμάχερ, ο Ρος Μπρόουν, πλησίασε τον Βρετανό πιλότο της Mercedes και του έδωσε συγχαρητήρια εκ μέρους της Κορίνας Σουμάχερ και της οικογένειας του θρυλικού Γερμανού, με τον Χάμιλτον να δακρύζει, ακούγοντας τα λόγια του συμπατριώτη του!

Είμαι εδώ για να σου μεταφέρω ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα από την Κορίνα Σουμάχερ και την οικογένεια Σουμάχερ. Θέλουν να σε συγχαρούν, επειδή ισοφάρισες το ρεκόρ του Μάικλ”, ήταν τα λόγια του Μπρόουν, ο οποίος συμπλήρωσε: “Ο Μίκαελ Σουμάχερ πίστευε πάντα ότι τα ρεκόρ υπάρχουν για να σπάνε”!

https://twitter.com/F1/status/901442281562972160

Βουρκωμένος, ο Χάμιλτον απάντησε: “Ακούγοντας αυτό το μήνυμα από τον Ρος, δεν έχω να πω τίποτα άλλο πέρα από ένα μεγάλο ευχαριστώ. Προσεύχομαι για τον Μάικλ και την οικογένειά του συνέχεια”.

Και συμπλήρωσε: “Είχα την τιμή να τρέξω με τον Μίκαελ Σουμάχερ, από μικρή ηλικία, από την πίστα καρτ στο Κέρπεν έως τις πίστες της Formula 1. Πάντα τον θαύμαζα και ακόμη τον θαυμάζω. Οπότε, είμαι, απλά, περήφανος, που βρίσκομαι στην πρώτη θέση με εκείνον, τώρα, στις poles. Αλλά πάντα θα είναι ένας από τους κορυφαίους, όλων των εποχών”!

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις