Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Εθνική πόλο νέων: Ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να δει την ομάδα

Εθνική πόλο νέων: Ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να δει την ομάδα

Χαρούμενος και δικαιωμένος για τον θρίαμβο της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών, ήταν ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ δέχθηκε τηλεφωνικά τα συγχαρητήρια του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, που «μετέφερε» και τα συγχαρητήρια του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, o οποίος εξέφρασε την πρόθεσή του να δεχθεί τους παγκόσμιους πρωταθλητές!

Ο κ. Διαθεσόπουλος ενημέρωσε πως οι διεθνείς αναχωρούν για διακοπές αμέσως και το ραντεβού ορίστηκε για τα τέλη του Αυγούστου.

 Η δήλωση του προέδρου της ΚΟΕ:
«Πολλά μπράβο σε αυτήν την ομάδα και τα μέλη της. Έγραψαν ακόμα μια χρυσή σελίδα στη μεγάλη στορία της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι είναι διαχρονικά το καλύτερο ομαδικό άθλημα μακράν και προσφέρει συνεχώς σημαντικές διακρίσεις. Ιδιαίτερα αυτήν την εποχή της κρίσης, τέτοιες επιτυχίες δείχνουν πως η Ελλάδα μπορεί να έχει κύρος, δυναμική, αξιοπρέπεια και να στέκεται ακόμα και στην κορυφή του κόσμου. Η επιτυχία αυτή δεν είναι μόνο αθλητική. Αποκτά ευρύτερο πολιτικό χαρακτήρα, καθώς αποδεικνύει πως οι Έλληνες μπορούν να είναι πρωταγωνιστές και να βγάζουν αστείρευτες δυνάμεις. Συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά, στους προπονητές τους και σε αυτούς που είναι κοντά τους και τους συμπαραστέκονται. Επιφυλασσόμαστε να τους αποδώσουμε τις τιμές που πρέπει και τους αρμόζουν. Τους το οφείλουμε για τον τεράστιο άθλο τους. Και κάτι ακόμα: Να παραμείνουν προσγειωμένοι για να προχωρήσουν και να πάνε ακόμα πιο ψηλά και σε επίπεδο ανδρών».

 

 

 

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις