Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Αμφίβολος για Σάλκε ο Μανιάτης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο τραυματισμός που αποκόμισε ο παίκτης του Ολυμπιακού από την αναμέτρηση της Εθνικής με την Λιθουανία θα του στερήσει πιθανότατα την συμμετοχή του στον πρώτο φετινό αγώνα των “ερυθρόλευκων” για το Τσάμπιονς Λιγκ. Καμία ανησυχία για Φορτούνης.

Λίγος πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Γιάννης Μανιάτης τραυματίστηκε στο δεξί του γόνατο. Οι ενοχλήσεις στο πόδι του ήταν έντονες και στην επανάληψη έγινε αλλαγή, με τον Κώστα Μήτρογλου να τον αντικαθιστά.

Στο γόνατο του χαφ των Πειραιωτών τοποθετήθηκε αμέσως πάγος. Το οστικό οίδημα που απέκτησε όμως θα τον αφήσει πιθανότατα από μία εβδομάδα έως δέκα μέρες εκτός αγωνιστικών χώρων, κάτι που σημαίνει πως κινδυνεύει να χάσει το ματς της ερχόμενης εβδομάδας με την Σάλκε.

Αντίθετα, δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τον Κώστα Φορτούνη. Ο μέσος της Καϊζερσλάουτερν δέχθηκε μία σκαριά πάνω από το γόνατο και πέρασε εκτός αγώνα. Υπήρξαν φόβοι για βαθύ σκίσιμο ωστόσο αφού πήγε στο ιατρείο του γηπέδου αποδείχθηκε πως επρόκειτο για αιμάτωμα. Ο παίκτης θα κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί αν έχει πειραχθεί ο μυς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε