Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Άνοίγει ο…δρόμος για Βιντιάδη – Επέστρεψε στην προεδρία ο Δημητρέλος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μετά από μία ακόμα Γ.Σ. της ΑΕΚ με πολλές εντάσεις, ο Ανδρέας Δημητρέλος ανέλαβε εκ νέου πρόεδρος του ΔΣ, προκήρυξε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και έκανε γνωστό πως μέχρι το βράδυ της Παρασκευής η ομάδα θα έχει προπονητή.

Το σημαντικότερο όλων είναι η προκήρυξη αύξησης μετοχικού κεφαλαίου ύψους 23,5 εκατ. ευρώ με 1,2 τιμή μετοχής, χρονική διάρκεια κάλυψή της ως τις 15/11 και ελάχιστη καταβολή 50.000 ευρώ, για το οποίο υπήρχαν αντιδράσεις, αλλά τελικά “πέρασε”.

Η απόφαση αυτή δίνει την ευκαιρία –φυσικά- και στους Χάρις – Βιντιάδη να συμμετάσχουν στην ΑΜΚ και ουσιαστικά να αποκτήσουν –με τον τρόπο αυτό- το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Δημητρέλος: Μακάρι να μπει ο Βιντιάδης

Το νέο ΔΣ θα αποτελείται από τους: Πρόεδρος ο Δημητρέλος, μέλη: Νοτιάς, Γρυσμπολάκης, Μπρουσιανός, Παπαδημητρίου, Γεώργας, Σίμος

Μιλώντας με δημοσιγράφους, μετά το τέλος της ΓΣ, ο Ανδρέας Δημητρέλος αναφέρθηκε στο θέμα του προπονητή της ΑΕΚ, την υπόθεση Βιντιάδη, τον Βλάχο και τους διακανονισμούς. “Υπάρχει και άλλος ένας ξένος προπονητής δικής μου επιλογής. Δεν έχει διαρρεύσει το όνομά του. Με αυτόν θα μιλήσω τώρα”, τόνισε ο πρόεδρος της ΑΕΚ.

Διαβάστε τα όσα αποκάλυψε ο κ. Δημητρέλος:

Για το θέμα του προπονητή, είπε: “Επειδή αργήσαμε τη Γ.Σ. τώρα θα ξεκινήσω κάποια τηλέφωνα. Δεν υπάρχει κάτι οριστικό ακόμα. Μέχρι το βράδυ πιστεύω θα έχουμε ολοκληρώσει”.

Για τον Χάβο και τον Πάντιτς, είπε: “Ο Χάβος και ο Πάντιτς είναι οι δύο επιλογές μας. Υπάρχει και μία κουβέντα με τον Λίνεν, αλλά υπάρχει και άλλος ένας ξένος προπονητής δικής μου επιλογής. Δεν έχει διαρρεύσει το όνομά του. Με αυτόν θα μιλήσω τώρα. Αύριο την ομάδα θα την οδηγήσουν ο Παπαδόπουλος με τον Παπακωστούλη”.

Για την υπόθεση Βιντιάδη, τόνισε:
“Έχουμε δώσει ό,τι μας ζήτησαν. Είμαι πολύ θετικός και νομίζω ότι είμαστε κοντά. Σε 7 με 10 μέρες υπολογίζω να έρθουν οι ορκωτοί και από εκεί και πέρα σε ένα διάστημα 10 ημερών να έχουμε τελειώσει. Μίλησα τελευταία φορά με τον κ. Βιντιάδη όταν έστειλα το mail με τις απαντήσεις. Τον έχω ενημερώσει για την κατάσταση στην ΑΕΚ, με όλα αυτά που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες, γιατί υπήρξε από πλευράς του μία ανησυχία. Τον ενημερώνω και για το θέμα του προπονητή, αλλά δεν θα έχει λόγο στη λήψη της απόφασης”.

Για την απομάκρυνση του Βλάχου, είπε: “Θεώρησα επιβεβλημένη την αποχώρησή του, γιατί όταν είσαι με έναν βαθμό σε μία μεγάλη ομάδα κάτι πρέπει να κάνεις”.

Για τους διακανονισμούς με τους παίκτες, αποκάλυψε: “Δεν θα φανούμε πάλι συνεπείς. Πρέπει να πάνε πάλι πίσω οι διακανονισμοί περιμένοντας τον νέο επενδυτή”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε