Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Άνοιξαν την πόρτα εξόδου στον Τσίλντρες

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI,

Οι Αγγελόπουλοι μετά το οριστικό διαζύγιο με τον Γιαννάκη επιθυμούν να ξεσκαρτάρουν το ρόστερ και να απαλλαγούν από τα υψηλά συμβόλαια. Ο πρώτος που ενημερώθηκε να βρεί ομάδα είναι ο Τζος Τσίλντρες.

Ο Αμερικανός μπορεί να παρουσίασε αισθητή βελτίωση σε σχέση με την πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα, όμως η προσφορά του σε σχέση με τα χρήματα που πήρε ήταν δυσανάλογη.

Ο Τσίλντρες αν μείνει στον Πειραιά θα εισπράξει 7 εκ. δολάρια ενώ ο Ολυμπιακός θα πρέπει να καλύψει και το 45& της εφορίας. Δηλαδή το κόστος θα ανέβει στα 10 εκ. δολάρια, χρήματα που παίρνουν οι μεγαλύτεροι αστέρες του ΝΒΑ…

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Φως” ο μάνατζερ του Αμερικανού ενημερώθηκε από τη διοίκηση ότι πρέπει να αναζητήσει νέα ομάδα.

Ο παίκτης έχει δικαίωμα μέχρι τις 15 Ιουλιου να ανζητήσει την τύχη του στο ΝΒΑ και αν δεν τα καταφέρει τότε θα μείνει στον Ολυμπιακό. Αυτό δεν το θέλουν οι Αγγελόπουλοι και γι’ αυτό τον ενημέρωσαν ήδη για τις προθέσεις τους. Το θέμα βέβαια είναι ότι αν ο Τσίλντρες δεν βρει ομάδα τότε θα είναι δύσκολο να τον “ξεφορτωθεί” ο Ολυμπιακός.

Σε αναζήτηση προπονητή

Το θέμα πάντως που καίει αυτή τη στιγμή τον Ολυμπιακό είναι ο νέος προπονητής. Μετά το διαζύγιο με τον Γιαννάκη, οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν την καλύτερη λύση. Ονόματα ήδη έχουν ακουστεί αλλά ακόμη δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο. Ο τεχνικός της Παρτιζάν Ντούσαν Βουγιόσεβιτς ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να αφήσει την Παρτιζάν και να πάει στους ερυθρόλευκους εκτός αν αυτοί αλλάξουν χρώματα και φορέσουν άσπρα – μαύρα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε