Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Απογοήτευσε και στο τελευταίο τεστ η Εθνική

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η Εθνική Ελλάδος ηττήθηκε και στο δεύτερο και τελευταίο της φιλικό πριν το Μουντιάλ, από την Παραγουάη με 2-0, εμφανίζοντας εκ νέου πολλά κενά στην άμυνα.

Το LIVE του αγώνα

 
Η ομάδα από την Λατινική Αμερική αγωνίσθηκε χωρίς τους δύο της βασικούς επιθετικούς (Καρντόζο, Βαλντές) αλλά ήταν η κυρίαρχοι του ματς.
 
Οι Παραγουανοί ξεκίνησαν εντυπωσιακά το ματς, έχασαν κλασικές ευκαιρίες με τους Μπάριος και Σάντα Κρουζ στο 6΄και το 8΄, ενώ κατάφεραν να προηγηθούν με τον Βέρα στο 10΄. Στο 25΄ο Μπάριος εκμεταλλεύτηκε για ακόμα μια φορά τα αμυντικά κενά της ελληνικής ομάδας γράφοντας το 2-0.
 
Η ομάδα του Ότο Ρεχάγκελ κατάφερε να σκοράρει στην πρώτη της επίθεση με τον Σαλπιγγίδη όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στη συνέχεια η Ελλάδα ανέβασε στροφές και έδειξε πως μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την Παραγουάη. Ο Βίγιαρ πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις και κράτησε ανέπαφη την εστία του στις προσπάθειες του Νίνη και του Σαμαρά στο τέλος του πρώτου μέρους.
 
Στην επανάληψη, όμως, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν έδωσε συνέχεια στην καλή απόδοση, με αποτέλεσμα και πάλι οι Παραγουανοί να απειλούν συχνά-πυκνά. Το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος, ενώ ανησυχία εκτός από την εμφάνιση της Εθνικής προκάλεσε η αναγκαστική αλλαγή του Κατσουράνη με τον Πατσατζόγλου. Ο μέσος του Παναθηναϊκού αποχώρησε κουτσαίνοντας ενώ ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε