Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Αποσύρθηκε το ενδιαφέρον της Arboris – Απαισιοδοξία από Γιαννακόπουλο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Αβέβαιο είναι το διοικητικό μέλλον του Παναθηναϊκού, μετά και το Δ.Σ. της Τρίτης. Ο Δημήτρης Γόντικας γνωστοποίησε ότι η Arboris απέσυρε το ενδιαφέρον της για να φέρει πρόταση από υποψήφιο επενδυτή, ενώ ούτε η υπόθεση του πρίγκιπα Σουλτάν έχει, μέχρι στιγμής, κάποια εξέλιξη. “Ένας Θεός ξέρει τι θα γίνει”, τόνισε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος!

Tο απόγευμα της Τρίτης ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού με την μεγάλη είδηση να είναι αυτή της απόσυρσης του ενδιαφέροντος από την Arboris!

Ο Δημήτρης Γόντικας ανακοίνωσε ότι αποσύρει το ενδιαφέρον της η Arboris, ενώ για την περίπτωση του Σουλταν Αλ Σαούντ τόνισε ότι δεν έχουν εκπληρωθεί οι όροι που είχαν συμφωνηθεί και γι΄αυτόν τον λόγο δεν πάρθηκε απόφαση για σύγκληση γενικής συνέλευσης.

Ακόμα, δήλωσε αγνοια για την πρόταση του Μάνου Μαυροκουκουλάκη, ενώ διέψευσε τα περί… τρίτης πρότασης που βγήκε την Τρίτη στην επιφάνεια, ως φημολογία.

“Συζητήθηκαν διάφορα θέματα. Στο μετοχικό, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Ούτε από την έλευση των Σαουδαράβων αλλά ούτε κι από την Arboris Capital η οποία αποσύρθηκε. Θα ξέρουμε περισσότερα μέσα στον Δεκέμβρη βέβαια, αφού τρέχει ήδη μία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Δεν είναι εύκολη η κατάσταση αλλά το ξέρουμε εδώ και καιρό πως αντιμετωπίζουμε τέτοια ζητήματα”, τόνισε αρχικά.

Και συνέχισε: “Προσπαθούμε να κάνουμε σωστή οικονομική διαχείριση. Όσο για τις μειώσεις σε συμβόλαια ποδοσφαιριστών, το διαψεύδω αφού δεν υπήρξε καμία συνάντηση με κανέναν παίκτη. Το ζητούμενο όσον αφορά την ομάδα είναι να διατηρήσουμε το αγωνιστικό προφίλ που έχουμε ως τώρα”.

Απαισιόδοξος ήταν όμως και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ο οποίος στις δικές του δηλώσεις επισήμανε: “Δεν βλέπω φως πουθενά για τον Παναθηναϊκό. Ούτε με τους Σουλτάνους και είμαι δικαιολογημένα απαισιόδοξος. Είναι πάρα πολύ δύσκολα. Δεν υπάρχει εξέλιξη και ένας Θεός ξέρει τι θα γίνει. Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να εξετάζει κάτι πρόταση που του γίνεται. Θα σας τα πει όλα ο κ. Γόντικας”.
 
Όσο αφορά την αγωνιστική εικόνα του “τριφυλλιού” ο κ. Γιαννακόπουλος αρκέστηκε να τονίσει: “Πάντα προσπαθούμε υπάρχει ομόνοια μέσα στην ομάδα. Να είναι αγαπημένη. Να είναι όλοι μαζί και να το παλεύουν για το καλύτερο”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε