Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Αποχώρησε με πρόβλημα ο Κουτρουμπής – Το φλουρί ο Μπουγαΐδης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Αυξάνονται τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Έβαλντ Λίνεν, ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρα στην Τρίπολη το Σάββατο. Την ίδια ώρα, ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης κέρδιζε το φλουρί στη βασιλόπιτα που έκοψαν με… ρεφενέ οι παίκτες

Ημέρα των… αμυντικών ήταν η Τετάρτη για την ΑΕΚ, είτε με ευχάριστο, είτε με δυσάρεστο τρόπο. Οι παίκτες της Ένωσης έκοψαν μόνοι τους την πρωτοχρονιάτικη πίτα -απογοητευμένοι από την τραγική οικονομική κατάσταση που βρίκσεται η ομάδα- χωρίς παρουσία διοίκησης, τη βασιλόπιτα. Ο τυχερός ήταν ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης, που θα εισπράξει και ένα ποσό που συγκέντρωσε όλη η ομάδα με κάθε παίκτη να δίνει 10 ευρώ.

Άτυχος όμως ήταν ο αμυντικός, Γιώργος Κουτρουμπής, που αποχώρησε με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς από την προπόνηση και μένει να φανεί αν θα προλάβει το ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης. Ενοχλήσεις στους προσαγωγούς είχαν οι Κοτσαρίδης και Νικολιάς, ενώ απουσίαζε ο… φευγάτος Λαγός.

Ο Λίνεν πάντως είδε μετά από τέσσερις μέρες απουσίας από τις προπονήσεις λόγω ίωσης, τον Γιώργο Κατίδη να προπονείται (ατομικό πρόγραμμα). Ο Γερμανός προπονητής δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Κοντοέ και Βλάχο.

Διαβάστε ακόμα…

“Κινείται” χωρίς τον Βιντιάδη η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε