Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Άρχισαν οι καταθέσεις για τα Ξάνθη-ΠΑΟ και ΠΑΣ Γιάννινα-Καστοριά

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με τις καταθέσεις δύο δημοσιογράφων στο οικονομικό τμήμα της εισαγγελίας συνεχίστηκε η προκαταρκτική εξέταση για τα δύο ύποπτα ματς του 2008.
Ο Κυριάκος Θωμαϊδης και ο Μπάμπης Κατσούλης, άνοιξαν τον κύκλο των καταθέσεων , στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργούν Εισαγγελείς του Οικονομικού Τμήματος της Εισαγγελίας ,μετά από επιστολή του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή , για καταγγελίες στην εκπομπή “Δίκη της Δευτέρας”, σχετικά με ύποπτα παιχνίδια και «πονταρίσματα» εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ μέσω Μαλαισίας.
 
Οι καταγγελίες στις οποίες προέβη , στην εκπομπή του κ. Θωμαίδη, ο πρώην διαιτητής Σωτήρης Βοργιάς αφορούσαν « γιο μεγαλοπαράγοντα του αθλητισμού» ο οποίος φέρεται να τζόγαρε 1,6 εκατ. ευρώ εναντίον της ομάδας του, σε αγώνα πρωταθλήματος, που τελικά έχασε με σκόρ 3-2 ,ήττα που φέρεται να απέδωσε στον « παίκτη» κέρδη 13 εκατομμύρια ευρώ.

Ο υπό διερεύνηση αγώνας είναι μεταξύ των ομάδων Ξάνθη-Παναθηναϊκός, το 2008, ενώ στο εισαγγελικό στόχαστρο μπήκε και το ματς της ίδιας αγωνιστικής περιόδου ΠΑΣ Γιάννινα – Καστοριά με αποτέλεσμα 1-2. Και τα δύο παιχνίδια δεν συμπεριλαμβάνονται στα 40 ύποπτα που τέθηκαν στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας μετά την λίστα της ΟΥΕΦΑ, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να περάσουν το κατώφλι των Εισαγγελέων και άλλοι μάρτυρες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε