Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Άστραψε” ο Λίνεν: Συγκεντρωθείτε και αφήστε τα τηλέφωνα!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Έβαλντ Λίνεν συγκρατήθηκε 2 ημέρες αλλά στην προπόνηση της Τετάρτης ξέσπασε. Μίλησε σε έντονο ύφος στους παίκτες της ΑΕΚ και τους ξεκαθάρισε ότι πρέπει να αλλάξουν άμεσα τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια.

Ο Γερμανός τεχνικός τα είχε μαζεμένα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας αφού η εικόνα τους στον αγωνιστικό χώρο δεν είναι αυτή που θέλει.

Ο Λίνεν στάθηκε ιδιαίτερα στον τρόπο που προετοιμάζονται οι παίκτες και τους ανέφερε ότι θα πρέπει να είναι 100% συγκεντρωμένοι και να μην ασχολούνται με άλλα πράγματα.

“Δεν είναι προετοιμασία αυτή που κάνουμε. Δεν είναι τρόπος αυτός για να συγκεντρωθείς στο παιχνίδι. Δεν γίνεται να πηγαίνουμε για ένα τόσο σοβαρό παιχνίδι και να είστε όλη μέρα με ένα τηλέφωνο στο χέρι και το αυτί. Άλλοι πάτε και τρώτε τρεις και τέσσερις φορές. Πηγαίνουμε για φαγητό και γεμίζετε το πιάτο μέχρι πάνω και μετά πάτε και το ξαναγεμίζετε. Πώς να παίξεις έτσι ποδόσφαιρο; Είναι δυνατόν να αποδόσεις όταν έχεις φάει τόσο; Έχω παρατηρήσει ότι σε κάποια ματς δεν μπορούμε να παίξουμε στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο ήμαστε καλύτεροι. Συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας, συγκεντρωθείτε σε αυτό που κάνουμε.

Άσχετα αν ο διαιτητής πήρε τις κακές αποφάσεις που πήρε, εμείς δεν ήμασταν καλοί. Δεν κάναμε ούτε μια κλασική ευκαιρία για γκολ. Δεν κάναμε ούτε φάση. Με εκνεύρισε πολύ η διαιτησία και το είπα, αλλά με αυτή την εικόνα ίσως δεν μας άξιζε κάτι περισσότερο.”

“Είναι πασιφανές πως δεν θέλουν την ΑΕΚ στην Superleague”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε