Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Δείτε το χαστούκι του οπαδού του ΟΦΗ στον Μαυρία (VIDEO)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το περιστατικό στο Γεντί Κουλέ δεν τιμάει καθόλου το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένας ανεγκέφαλος οπαδός του ΟΦΗ χτύπησε κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου τον Χάρη Μαυρία, γεγονός που έχει καταγραφεί στο φύλλο αγώνα.

Ο Μαυρίας είχε την ατυχία να βρεθεί κοντά στις εξέδρες διεκδικώντας τη μπάλα και ένας οπαδός του ΟΦΗ τον χτύπησε στο κεφάλι.

Ο διαιτητής ενημερώθηκε για το συμβάν από το βοηθό του αλλά και από τον παίκτη και στο τέλος του ματς το έγραψε στο φύλλο αγώνα.

“Στο 45ο λεπτό ένας φίλαθλος της γηπεδούχου ομάδας χαστούκισε ελαφριά στο κεφάλι τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Χάρη Μαυρία, ο οποίος βρέθηκε κοντά στα κιγκλιδώματα. Έγινε διακοπή και συστάσεις από τα μεγάφωνα, ενώ ο παίκτης του Παναθηναϊκού δεν τραυματίστηκε.”

Ο Μαυρίας μιλώντας στη εκπομπή Δίκη στον ΣΚΑΙ τόνισε: “Έγινε μια κόντρα στο πλάγιο με τον αντίπαλό μου, έπεσα στις πινακίδες κι ενώ σηκώθηκα για να συνεχίσω το παιχνίδι, ένιωσα ένα χαστούκι στο πρόσωπό μου. Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα πως ήρθε από την κερκίδα και αμέσως φώναξα το διαιτητή για να του εξηγήσω τι έγινε. Και μόνο που το σκέφτομαι, νιώθω δυσαρεστημένος από αυτά τα πράγματα που γίνονται στο ελληνικό πρωτάθλημα.”

Δείτε τη φάση μετά το 2.19



Παναθηναϊκή…τραγωδία – “Κόλλησε” και στην Κρήτη ο ΠΑΟ

Φερέιρα: Δεν έχουμε πολύ έμπειρους παίκτες

Χτύπησαν στο κεφάλι τον Μαυρία!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε