Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Διαμαντίδης: Να κάνουμε ένα άριστο παιχνίδι

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τόνισε πως οι “πράσινοι” θα πρέπει να παρουσιαστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι επιθετικά και αμυντικά, κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, προκειμένου να έχουν πιθανότητες να περάσουν στον τελικό της Ευρωλίγκας.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε ακόμα ένα Final 4. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα όπως είναι η ΤΣΣΚΑ. Ελπίζω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι αμυντικά και επιθετικά και να πάρουμε τη νίκη ώστε να βρεθούμε στον τελικό», είπε ο Διαμαντίδης στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας και συνέχισε:

«Δεν σκεφτόμαστε ότι θα διεκδικήσουμε το δεύτερο συνεχόμενο τρόπαιο. Αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι πως έχουμε –όπως είπα και πριν- ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το οποίο πρέπει να νικήσουμε για να πάμε στον τελικό. Πέρυσι τα καταφέραμε αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν. Φυσικά θα είμαστε χαρούμενοι αν κατακτήσουμε ακόμα ένα τρόπαιο, αλλά πρώτα πρέπει να δώσουμε το 100% του εαυτού μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ για να φτάσουμε στον τελικό».

Όσο για τις αναμετρήσεις με τους Ρώσους στις αρχές της σεζόν, ο 32χρονος γκαρντ των “πρασίνων” τόνισε: «Παίξαμε με την ΤΣΣΚΑ δύο φορές στην κανονική περίοδο και χάσαμε και τις δύο. Έχουν μόλις δύο ήττες σε όλη τη σεζόν. Είναι ομάδα με πολύ καλούς παίκτες, με πολύ καλούς προπονητές. Για να τους νικήσουμε θα πρέπει να κάνουμε ένα άριστο παιχνίδι».

Ο Διαμαντίδης μίλησε για την δική του απόδοση σε συνάρτηση με αυτή της ομάδας: «Δεν είναι ενός μόνο παίκτη που θα φέρει το τρόπαιο. Το μπάσκετ είναι ομαδικό παιχνίδι και η ομάδα μας βασίζεται σε αυτό. Θα πρέπει να παίξουμε με ομαδικό πνεύμα και ελπίζω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ ώστε να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε