Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

“Διπλό” της Βιγιαρεάλ με Νιλμάρ – Δεν τα κατάφερε με Μπράγκα η Λίβερπουλ

Για τους “16” του Γιουρόπα Λιγκ, η Μπράγκα πήρε την εντός έδρας νίκη κόντρα στην Λίβερπουλ του Σωτήρη Κυργιάκου, ενώ η Πόρτο πέρασε από την έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Βήμα πρόκρισης για Βιγιαρεάλ με σούπερ-Νιλμάρ, “λευκή” ισοπαλία στο Αιντχόφεν-Ρέιντζερς
Μπράγκα-Λίβερπουλ 1-0
 
Ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» απέκτησε η Μπράγκα, καθώς νίκησε με 1-0 την Λίβερπουλ στην Πορτογαλία. Το πέναλτι του Κυργιάκου στο 18′, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Άλαν, έδωσε την νίκη στους γηπεδούχους.
 
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Πόρτο 0-1
 
Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ έκανε η Πόρτο που έφυγε με το “διπλό” από την έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 1-0 το αποτέλεσμα για τους “δράκους”, με τον Φρέντι Γκουαρίν να βρίσκει δίχτυα στο 77′.
 
Μπάγερ Λεβερκούζεν-Βιγιαρεάλ 2-3
 
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βραζιλιάνο φορ Νίλμαρ που πέτυχε δύο πανέμορφα γκολ, η Βιγιαρεάλ επικράτησε με 3-2 μέσα στην Γερμανία της Λεβερκούζεν και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.
 
Η Λεβερκούζεν προηγήθηκε στο 33′ με εξαιρετικό σουτ του Κάντλετς. Τα «κίτρινα υποβρύχια» ισοφάρισαν στο 42′ με πολύ όμορφο πλασέ του Ρόσι. Στο 70′ η Βιγιαρεάλ κατάφερε να προηγηθεί με εξαιρετική προσπάθεια του Νιλμάρ, ο οποίος αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του πλάσαρε ιδανικά. Οι Γερμανοί ισοφάρισαν τρία λεπτά αργότερα με το δυνατό σουτ του Βιντάλ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 94′ ο πρωταγωνιστής του αγώνα, Νιλμάρ.
 
Αϊντχόφεν-Ρέιντζερς 0-0
 
Ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στην Σκοτία άφησαν Αϊσντόφεν και Ρέιντζερς που “κόλλησαν” στο μηδέν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε