Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Δώνης: Μέσα στην εβδομάδα θα απαντήσω

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο προπονητής του Ατρομήτου ξεκαθάρισε ότι εντός της εβδομάδας θα απαντήσει στην πρόταση του Γιώργου Σπανού για την ανανέωση της συνεργασίας του.

Ατρόμητος στην Τούμπα – Τελευταίος στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Δώνης τόνισε ότι ακόμη κι αν φύγει, ο Ατρόμητος θα συνεχίσει την εντυπωσιακή πορεία του αφού υπάρχει πλάνο στην ομάδα και αυτό θα τηρηθεί άσχετα αν ο ίδιος είναι στο τιμόνι της.

Ο προπονητής του Ατρομήτου μίλησε στον NovaΣπορ FM…

Για το φινάλε της σεζόν: «Τα χαμόγελα υπήρχαν άσχετα με το χθεσινό αποτέλεσμα, απλώς η νίκη στην Τούμπα έδωσε στους παίκτες τη δυνατότητα να ξεκουραστούν περισσότερο και στην ομάδα να κάνει τον προγραμματισμό για την επόμενη περίοδο με μεγαλύτερη άνεση. Αντί να ξεκινήσουμε στις 20 Ιουνίου, θα ξεκινήσουμε στα τέλη του μήνα. Το περιθώριο είναι πιο σημαντικό για τους προπονητές, παρά για τους παίκτες». 

Για την πορεία του Ατρομήτου στα πλέι οφ: «Κάθε ομάδα διεκδικεί ό,τι καλύτερο μπορεί στον αγωνιστικό χώρο και πολλές φορές παίζει ρόλο η λεπτομέρεια. Η ομάδα δεν ήταν τόσο έτοιμη γι’ αυτή τη διαδικασία των πλέι οφ και ίσως αυτό μας στοίχισε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο, ακόμη και την πρώτη θέση». 

Για το αν θα μπορούσε ο Ατρόμητος να σταθεί στα προκριματικά του Champions League: «Με τις ομάδες που βλέπω ότι θα έπρεπε να αντιμετωπίσουμε, θεωρώ πως δεν θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Είμαστε ρεαλιστές σε αυτό το κομμάτι, αλλά ρεαλιστές είμαστε και σε αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο. Στα έξι ματς των πλέι οφ δεν δείξαμε σε καμία περίπτωση πως ήμασταν υποδεέστεροι από τους άλλους τρεις. Παλέψαμε όλα τα ματς και τελικά δεν τερματίσαμε τελευταίοι». 

Για το μέλλον του στην ομάδα: «Θα απαντήσω μέσα στην εβδομάδα. Θα μελετήσω αυτά που έχω στα χέρια μου, ώστε να πάρω την πιο σωστή απόφαση για τη συνέχεια. Για να πετύχει μια δουλειά πρέπει να σου παρέχει η διοίκηση τις κατάλληλες συνθήκες. Αυτό μας το παρέχει η διοίκηση του Ατρομήτου απλόχερα». 

Για το πλάνο του Ατρομήτου για το μέλλον: «Όταν πετυχαίνεις κάποιον στόχο, πρέπει να γεννιέται ένας καινούριος. Ο προγραμματισμός του Ατρομήτου για την επόμενη χρονιά έχει αρχίσει εδώ και 3-4 μήνες. Δεν αφορά την παραμονή μου ή όχι στην ομάδα. Αν φύγει ο προπονητής που δουλεύει στην ομάδα τρία χρόνια, μπορεί να υπάρχουν κάποιοι τριγμοί, αλλά υπάρχει ένα πλάνο και πάνω σε αυτό θα πορευτεί σε κάθε περίπτωση». 

Για το αν θα προτιμούσε να εργαστεί σε μία μεγάλη ομάδα της Ελλάδας ή στο εξωτερικό: «Όταν έχεις να αξιολογήσεις κάτι, πρέπει να βάλεις κάτω τα δεδομένα και το ξεκάθαρο σχέδιο που έχει κάθε πρόταση. Έχω μάθει, τόσο στη Λάρισα όσο και στον Ατρόμητο, να λειτουργώ με χαμηλά μπάτζετ, αλλά με ξεκάθαρο σχέδιο. Είναι υποθετική ερώτηση και δεν μπορώ να δώσω υποθετική απάντηση, αν δεν έχω συγκεκριμένα πράγματα να υπολογίσω». 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε