Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Δύσκολη… έξοδος στην Κρήτη για Ολυμπιακό

Η τέταρτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας περιλαμβάνει και αυτή την φορά 6 αναμετρήσεις. Η αυλαία ανοίγει το Σάββατο στην Κέρκυρα ενώ στην Κρήτη ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Εργοτέλη.
17:15 Κέρκυρα – Πανιώνιος
 
Να εκμεταλλευτεί -επιτέλους- την έδρα της και να πάρει το πρώτο “τρίποντο” στο πρωτάθλημα θέλουν οι Φαίακες. Η ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν έχει πάρει ακόμα νίκη στη φετινή περίοδο κάτι που όλοι ευελπιστούν να γίνει στην αναμέτρηση του Σαββάτου. Ο τεχνικός την Κέρκυρας δεν θα έχει στην διάθεση του τους Παρασκευαϊδη, Πατινιώτη και Μπουκουβάλα.
 
Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, έρχονται από την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ και θέλουν να κάνουν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα, μετά το “διπλό” στην έδρα του Παναιτωλικού, για τη δεύτερη αγωνιστική.Ο Τάκης Λεμονής δεν μπορεί να υπολογίζει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση τον τιμωρημένο Ριέρα, καθώς και τον Κβιρκβέλια, ο οποίος έχει υποστεί θλάση.
 
19:30 Εργοτέλης – Ολυμπιακός
 
Μετά την πολύ καλή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ την περασμένη αγωνιστική, ο Εργοτέλης υποδέχεται τον ολυμπιακό στο Παγκρήτιο με την πρόθεση να επιστρέψει στις νίκες κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο. Ο Νίκος Καραγεωργίου δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους Λεάλ και Ολίσε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αφού οι δύο παίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση της ομάδας και αποκλείστηκαν από την αποστολή
 
Απ’ την άλλη, οι “ερυθρόλευκοι” πάνε στην Κρήτη γνωρίζοντας την δυσκολία της έδρας και θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα, χωρίς όμως να επαναλάβουν τον… ψυχοβγαλτικό τρόπο με τον οποίο κέρδισαν τη Ξάνθη στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Τα προβλήματα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε είναι αρκετά. Στην Αθήνα έμειναν οι Γέστε, Φέισα, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Δασκαλάκης, Γκρμπιτς, Βαλεριάνος και Ποτουρίδης, λόγω τραυματισμών ή ανετοιμότητας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

 
Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου
 
17:15 Κέρκυρα – Πανιώνιος (NS2)
19:30 Εργοτέλης – Ολυμπιακός (NS1)
 
Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου
 
16:00 Skoda Ξάνθη – Ο.Φ.Η. (NET)
16:00 Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος (NS2)
18:15 Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα (NS2)
20:30 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (NS1)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε