Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Εικόνα… διάλυσης στην ΑΕΚ – Ψάχνει δανεικά ο Δημητρέλος

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η τελευταία θέση στη βαθμολογία, η έλλειψη χρημάτων, το πολεμικό σκηνικό στα Σπάτα και η πίστωση χρόνου που ζητά ο Βιντιάδης συνθέτουν ένα σκηνικό πλήρους διάλυσης στην ΑΕΚ.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος αναζητά άμεσες λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν την ΑΕΚ και εμφανίζεται αποφασισμένος να παραμείνει στην προεδρία της ομάδας (είχε τονίσει πως θα αποχωρούσε στις 17 Ιανουαρίου, σε περίπτωση που δεν είχε βρεθεί λύση).

Όπως φέρεται να τονίζει ο ίδιος, μια διοίκηση πρωτοδικείου δεν θα λύσει τα προβλήματα της Ένωσης, τα οποία είναι οικονομικά και όχι διοικητικά.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ περιμένουν τις εξελίξεις στο θέμα του Δημήτρη Βιντιάδη, ο οποίος ζήτησε περισσότερο χρόνο, όμως την ίδια στιγμή τα περιθώρια στενεύουν για τους “κιτρινόμαυρους”.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της “SportDay”, σε επικοινωνία που είχε ο Ανδρέας Δημητρέλος με τον Άλκη Φωτίου (σχετικά με την πρόθεση του δεύτερου να βοηθήσει στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας) φέρεται να του ζήτησε την οικονομική ενίσχυση των 130.000 ευρώ, προκειμένου να πληρωθο’υν οι ποδοσφαιριστές και να μην ξεσπάσουν προσφυγές. Ο Φωτίου δεν απάντησε στο παραπάνω αίτημα, αλλά δεν εμφανίστηκε αρνητικός

Επίσης, η διοίκηση των “κιτρινόμαυρων” καλείται να δώσει λύση και στα όσα έγιναν την Κυριακή στα Σπάτα, όταν υπήρξαν επεισόδια μεταξύ των οπαδών και του Εμίλιο Φουρτάδο.

Διαβάστε ακόμα…

Σοκαρισμένοι οι “ξένοι” της ΑΕΚ – Έρχονται… αποχωρήσεις(;)

Μία από τα ίδια – Είδε…ΑΣΤΕΡΑκια στην Τρίπολη η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε