Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν στον Φουρτάδο – Αποχώρησε με… προστασία!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το κλίμα στην ΑΕΚ μύριζε… μπαρούτι και η έκρηξη έγινε στην προπόνηση της Κυριακής. Οπαδοί της Ένωσης μπήκαν στις εγκαταστάσεις των Σπάτων και προσπάθησαν να επιτεθούν στον Φουρτάδο. Ο Αφρικανός αποχώρησε με τη συνοδεία των υπολοίπων μελών της ομάδας. “Δεν ξαναέρχομαι, τελείωσε”, έλεγε ο επιθετικός των “κιτρινόμαυρων”.

Η κόντρα του Φουρτάδο με τους οπαδούς είχε ξεκινήσει από την Τρίπολη όταν ο Αφρικανός αντέδρασε έντονα στις αποδοκιμασίες.

Κατά την άφιξη του στα Σπάτα, σήμερα το πρωί, είχε και πάλι φραστικό επεισόδιο με μερίδα οπαδών που συμμετέχουν στην κατάληψη.

Τα πράγματα, πάντως, έγιναν χειρότερα μετά τη λήξη της προόνησης. Περίπου 15 οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν προς τον Φουρτάδο.

Αραμπατζής και Παυλής προσπάθησαν να προστατεύσουν τον Αφρικανό, ενώ η ένταση γενικεύτηκε αφού η… μπάλα πήρε και άλλους παίκτες της ΑΕΚ. Στα Σπάτα κατέφτασε και αστυνομία, ωστόσο οι παίκτες της ΑΕΚ είπαν στα όργανα της τάξης πως το θέμα θα λυθεί εκ των έσω. Όλοι μπήκαν στα αποδυτήρια και η μεγάλη ένταση εκτονώθηκε.

Ο Φουρτάδο αποχώρησε από τα Σπάτα με συνοδεία όλης της ομάδας! Πριν την αποχώρηση του, ο Αφρικανός φέρεται να επισήμανε ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά που βρέθηκε στο προπονητήριο.

“Εγώ τελείωσα σήμερα από την ΑΕΚ! Δεν ξανάρχομαι εδώ! Έχω οικογένεια που με περιμένει σπίτι. Εδώ κινδυνεύω! Τελείωσα… Σήμερα ήμουν εγώ, αύριο – μεθαύριο άλλος. Δεν γίνεται αυτό να συνεχιστεί άλλο! Τέλος!”, φέρεται να είπε στους συμπαίκτες του ο Φουρτάδο, θέτοντας τον εαυτό του έτσι εκτός ομάδας.

Γιάγκο: Ποτέ δεν έβρισα οπαδούς της ΑΕΚ

H AEK…καίγεται αλλά ο Βιντιάδης θέλει έναν ακόμη μήνα

Μία από τα ίδια – Είδε…ΑΣΤΕΡΑκια στην Τρίπολη η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε