Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Επίσημα τέλος από τον Άρη ο Νικολάς Ενκουλού

Επίσημα τέλος από τον Άρη ο Νικολάς Ενκουλού
Intime.gr

Τον τερματισμό της συνεργασίας με τον Νικολάς Ενκουλού γνωστοποίησε επίσημα την Τρίτη (18.07) η ΠΑΕ Άρης. Φιλικό με Εθνικό Άχνας οι Θεσσαλονικείς.

Ο 33χρονος Καμερουνέζος αμυντικός δεν βρισκόταν στα πλάνα των ανθρώπων του Άρη για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Αν και δεσμεύονταν με την ομάδα για έναν ακόμη χρόνο (σ.σ. το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε διετούς διάρκειας συμβόλαιο), οι δύο πλευρές συζύτησαν, τα βρήκαν και αποφάσισαν να πάρουν «διαζύγιο».

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση –κοινή συναινέσει- της συνεργασίας της με τον Nicolas Nkoulou. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του» ανέφεραν οι Θεσσαλονικείς, στην σχετική ανακοίνωση.

Φιλικό με Εθνικό Άχνας οι Θεσσαλονικείς

Φιλικό παιχνίδι, σε αγωνιστικό επίπεδο, προγραμματίστηκε να δώσουν οι Θεσσαλονικείς, την Πέμπτη (20/7, 21:15), στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με αντίπαλο τον Εθνικό Αχνας από τον Κύπρο. Τεστ από το οποίο ενδεχομένως να απουσιάσει ο Χουλιάν Κουέστα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό και κινείται, προληπτικά, με πρόγραμμα θεραπείας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις