Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Επίσκεψη από Μαρινάκη και… έλεγχος ντόπινγκ!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στο προπονητήριο του Ρέντη βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης και μίλησε με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού – “Δώστε θέαμα και χαρά στον κόσμο μας”, το μήνυμα του. Δέκα ποδοσφαιριστές των “ερυθρόλευκων” υποβλήθηκαν σε έλεγχο ντόπινγκ από ειδικό κλιμάκιο της UEFA.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε το δικό του μήνυμα στους παίκτες της ομάδας, τόσο για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όσο και για την πρεμιέρα του Champions League με την Σάλκε.

«Θέλω να τα δώσετε όλα για να πάρουμε το παιχνίδι στα Γιάννενα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και όπως ξέρετε όλες οι ομάδες στην Ελλάδα περιμένουν τον Ολυμπιακό για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό! Θέλω να είστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς.

Να νικήσουμε. Να θυμάστε ότι το πρωτάθλημα είναι ο πρώτος στόχος», τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ζήτησε από τους παίκτες, με την εμφάνισή τους κόντρα στη Σάλκε να δώσουν χαρά στους οπαδούς…

«Μετά τα Γιάννενα θα παίξετε στη μεγάλη γιορτή με τη Σάλκε! Θέλω να μπείτε στο γήπεδο και να δείξετε σε όλους τι αξίζετε! Ξέρετε ότι είναι σημαντικές και οι επιτυχίες στο Champions League για τον σύλλογο.

Και θέλω να ευχαριστήσετε όλους αυτούς που θυσιάζουν μέρος από το υστέρημα τους για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Ολυμπιακό μας. Ξέρετε όλη την κατάσταση της χώρας. Δώστε θέαμα και χαρά στον κόσμο μας», είπε.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για άλλη μια φορά, στάθηκε στη σημασία που έχει να διατηρηθεί το οικογειακό κλίμα στην ομάδα και τους επεσήμανε ότι εκείνος και όλα τα μέλη του ΔΣ θα είναι δίπλα στην ομάδα.

«Ξέρετε ότι είμαστε όλοι δίπλα σας! Μην ακούτε κανέναν και μην επηρεάζεστε από οτιδήποτε γράφεται ή λέγεται. Ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια σε όλα τα επίπεδα και αυτό θα συνεχιστεί.

Θέλω να είστε ενωμένοι σα γροθιά και να προσέχετε πολύ και στη δουλειά, στην προπόνηση αλλά και στη ζωή σας μακριά από το γήπεδο. Το τρίμηνο που έρχεται είναι πολύ κρίσιμο, με ταξίδια και με συνεχή παιχνίδια.

Δείξτε σε όλους ποιοι είστε και κάντε χαρούμενο τον κόσμο μας κι εγώ είμαι εδώ για εσάς», κατέληξε.

* Σε έλεγχο ντόπινγκ από ειδικό κλιμάκιο της UEFA υποβλήθηκαν δέκα ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού την Πέμπτη (13/9) και ενόψει της έναρξης του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα δείγματα δόθηκαν πριν την προπόνηση, η οποία βάζει τους πρωταθλητές σε ρυθμούς ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Αμπντούν… αποκάλυψε την ανανέωση του!

Σκέφτεται “δίδυμο” Γκρέκο-Φέισα ο Ζαρντίμ

Θεοδωρίδης: Βλέπουν σαν ξερολούκουμο τον Μήτρογλου στον Παναθηναϊκό!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε