Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Επιστρέφει (;) πρόωρα στον Ολυμπιακό ο Ντιόγκο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός που αγωνίζεται ως δανεικός στην Φλαμένγκο ετοιμάζει βαλίτσες, αφού ο πρόεδρος της ομάδας προανήγγειλε ουσιαστικά την αποχώρηση του.

Ο Λεονάρντο Ριμπέιρο επέρριψε ευθύνες στην προηγούμενη διοίκηση για το άνοιγμα που έκανε στο τέλος της μετεγγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, ξοδεύοντας ένα “καράβι” λεφτά για να φέρει Ντέιβιντ και Ντιόγκο στην Φλαμένγκο.

“Η επιθετική μας γραμμή είναι πολύ ακριβή και πρέπει να μειωθεί το κόστος της. Θα πρέπει να αρχίσουμε με τον Ντιόγκο. Ήταν τρέλα να αποκτηθεί μαζί με τον Ντέιβιντ την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, γιατί μαζί κοστίζουν στο σύλλογο πάρα πολλά χρήματα.
Αυτό που έκανε η προηγούμενη διοίκηση ήταν έγκλημα κατά της Φλαμένγκο και δείχνει πως δεν έγινε σωστός σχεδιασμός. Η ομάδα δεν έχε τα χρήματα για να τους πληρώσει και να κάνει μεταγραφές. Είναι πιο εύκολο να πούμε στον Ντιόγκο πως δεν είναι στα πλάνα μας και να λύσουμε φιλικά τη συνεργασία μας” δήλωσε ο πρόεδρος της Φλαμένγκο προαναγγέλοντας το πρόωρο διαζύγιο με τον Ντιόγκο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε