Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Επιστροφές, απουσίες και χρήματα!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Αρκετές αλλαγές θα έχει η ΑΕΚ στην αναμέτρηση με την Ξάνθη σε σχέση με την ενδεκάδα που παρατάχθηκε κόντρα στον Λεβαδειακό. Εκτός έμειναν Δέλλας, Μάκος και Λάγος. Στην αποστολή Βάργκας, Λυμπερόπουλος, Καφές και Αραμπατζής. 500.000 ευρώ θα μοιραστούν οι παίκτες.

Η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την φάση των “16” του κυπέλλου την ερχόμενη Τετάρτη αναγκάζει τον Νίκο Κωστένογλου να κάνει rotation στην σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Ξάνθη στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι επιστροφές των Βάργκας, Λυμπερόπουλου. Αραμπατζή και Καφέ  έλυσαν τα χέρια στον Έλληνα τεχνικό που άφησε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τους Ακρίτες τους Δέλλα, Μάκο και Λαγό.

Μοναδικός  πονοκέφαλος για τον Κωστένογλου είναι ο τιμωρημένος Σιαλμάς, ενώ εκτός μάχης παραμένουν και ο Εγγλέζου (έκανε ατομικό την Παρασκευή) και φυσικά ο Γκούντγιονσεν (που συνεχίζει τις ασκήσεις ενδυνάμωσης).

Αναλυτικά η αποστολή της «Ένωσης» που ανακοινώθηκε μετά την προπόνηση της Παρασκευής (στην οποία συμμετείχε ξανά ο υπό δοκιμή Σεγούντο Ρίος) αποτελείται από τους εξής:

Αραμπατζή, Κωνσταντόπουλο, Μανωλά, Καράμπελα, Λυμπερόπουλο, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Μπέλεκ, Βάργκας, Μπερνς, Γεωργέα, Κοντοέ, Αργυρίου, Καφέ, Γκερέιρο, Ρίκκα, Κλωναρίδης, Κάλα και Μπουγαΐδη

Παράλληλα στην προπόνηση της Παρασκευής ο Βασίλη Δημητριάδης μίλησε στους ποδοσφαιριστές και επιβεβαίωσε την πρόθεση της διοίκησης να τους διαθέσει την Δευτέρα όσα από τα χρήματα της UEFA δεν είναι ήδη ρυθμισμένο να πάνε σε άλλους οφειλέτες. 

Στα ταμεία της ΠΑΕ μπήκε 1 εκατ. ευρώ, ωστόσο τα μισά περίπου θα πάνε σε άλλες υποχρεώσεις της ομάδας (300.000 ευρώ στον Χουανφράν και 200.000 ευρώ σε αεροπορική εταιρία).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε