Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Επίθεση Τζώρτζογλου σε Πιλάβιο και Μπέο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Λάβρος… κατά των δυο παραγόντων του Ελληνικού ποδοσφαίρου ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, στη διάρκεια της ΓΣ της ΕΠΟ. Είχε έντονο διάλογο με τον Σοφοκλή Πιλάβιο ενώ έκανε ευθεία επίθεση στον απόντα- εκείνη τη στιγμή-Αχιλλέα Μπέο.

Ακολουθούν οι… απολαυστικοί διάλογοι με τον πρόεδρο της ΕΠΟ.
 
“Μη ψάχνετε στη Κρήτη να βρείτε αυτούς που σας απειλούν”, ξεκίνησε την ομιλία του, με αποδέκτη τον Σοφοκλή Πιλάβιο ο Νίκος Τζώρτζογλου για να ακολουθήσει ο εξής, απίστευτος, διάλογος:
 
Τζώτζογλου: Πέρυσι είχα έρθει εδώ να μιλήσω και ο Αχιλλέας Μπέος με περίμενε με 4 μπράβους. Το ίδιο έγινε φέτος και έξω από το γραφείο σας…
 
Πιλάβιος: Τον είδα και σας χώρισα!
 
Τζώρτζογλου: “Και το κεράσατε καφέ; Κάθε φορά που πάω στην ΕΠΟ τα 4 παιδιά μου αγωνιούν αν θα γυρίσω! Αυτοί που μιλούν για απειλές ας δουν ότι, από τους 40 φακέλους της ΟΥΕΦΑ, στους μισούς είναι μέσα!”
 
Στο σημείο, εκείνο, τον … απολαυστικό διάλογο διέκοψε κάποιο μέλος της Ενωσης, ο οποίος είπε ότι δεν είναι σωστό να γίνεται λόγος για τον Μπέο την ώρα που ο τελευταίος απουσιάζει για να απαντήσει ο Νίκος Τζώρτζογλου:
 
“Σε λίγο θα έρθει! Ολοι σας ξέρετε τι κάνει και γιατί είναι στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Μπέος. Απειλεί τους ποδοσφαιριστές, τις ομάδες … θυμόσαστε τι έκανε στη Λάρισα, στον Παναθηναϊκό που τους είπε σας “γ… όπου και σας βρίσκω”, στην ΑΕΚ, ξέρετε τι λέει στους διαιτητές…. Και όμως τον ψήφισαν και τον έστειλαν και στην ΕΠΟ. Ίσως του χρόνου τέτοια ημέρα τον δούμε και στο προεδρικό Μέγαρο…”.
 
Στη συνέχεια ο κ. Τζώρτζογλου αναφέρθηκε στο θέμα του ΟΦΗ:
 
“Ίσως η ΕΠΟ κλείσει νωρίτερα γιατί η δικαστική απόφαση για τον ΟΦΗ θα αποδείξει ότι η ομάδα έχει δίκαιο. Ο ΟΦΗ “πλέρωσε” και έπρεπε να πάρει την άδεια. Καθυστερημένα αλλά.. πλέρωσε”
 
Στο σημείο αυτό συνεχίστηκε ο ωραίος διάλογος με τον Σοφοκλή Πιλάβιο:
 
“Καίγεται η Ελλάδα και ο κ. Πιλάβιος είναι 10 ημέρες στο εξωτερικό”.
 
Πιλάβιος: Δεν ήμουν 10 ημέρες, αλλά μια εβδομάδα. Και μήπως να γίνονται και διεθνείς σχέσεις;
 
Τζώρτζογλου: Καίγεται το ποδόσφαιρο και εσείς κάνατε διεθνείς σχέσεις; Δεν έχουν αρχίσει τα πλέι οφ της Β εθνικής. Να κάνω και μια πρόταση: Γιατί δηλαδή το πρωτάθλημα πρέπει να διαρκεί ένα χρόνο; Κορόιδα είναι αυτοί που κάνουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες , που τους κάνουν ανά 4 χρόνια;
 
Δεν ανέχομαι σαν Κρητικός να “φωτογραφίζεται” το νησί μου για τις απειλές. Όταν, πριν από καιρό με επιστολή μου στην ΕΠΟ είχα καταγγείλει απειλές ο κος Πιλάβιος, βγήκε έξω από το γραφείο. Δεν νομιμοποιείστε να μιλάτε για βία όταν στον τελικό του Κυπέλλου, κινδύνευσαν παιδιά, ποδοσφαιριστές φίλαθλοι… μάρκαραν τους επιθετικούς του Ατρόμητου και άρπαζαν τα σημαιάκια των βοηθών σηκώνοντάς τα στον αέρα… Δεν τελείωσε αυτό το ματς και το ξέρετε! Και μετά ανάψατε και βεγγαλικά για να το γιορτάσετε…

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου, Γιώργος Σταράκης, κατά τη δική του τοποθέτηση, υπογράμμισε: Κάναμε έναν τελικό μπάχαλο. Κάναμε τον Δώνη μάγκα και άνδρα της χρονιάς. Κρατάμε τους φακέλους κλειστούς λες και είναι το άβατο του Αγίου Όρους. Ποιος είναι ο κύριος Δημητρίου που το αποφάσισε αυτό; Να ανοίξουν οι φάκελοι τώρα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε