Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Εργο-τέλεια νίκη

Με γκολ των Σασιασβίλι και Τζούνιορ ο Εργοτέλης επικράτησε με 2-0 του Πανιωνίου που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες για ένα ημίχρονο λόγω της αποβολής του Κουμορτζί.
Οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ενώ κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα μόλις στο 6ο λεπτό. Ο Σασιασβίλι εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση στην άμυνα του Πανιωνίου και την κεφαλιά πάσα του Μπούντιμιρ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.
 
Η υπεροχή του Εργοτέλη συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους με τον Δασκαλάκη να είναι απλώς θεατής. Μάλιστα λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια οι γηπεδούχοι απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς ο Κουμορτζί αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα. Ο μέσος του Πανιωνίου έβαλε τρικλοποδιά στον Μπέτο ο οποίος όμως νωρίτερα του είχε ρίξει αγκωνιά.
 
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο με τον Εργοτέλη να πετυχαίνει και δεύτερο γκολ. Ο Τζούνιορ με ΄ένα εκπληκτικό ψηλοκρεμαστό σουτ νίκησε τον Μάχο και υπέγραψε την πρώτη εντός έδρας νίκη του Εργοτέλης μετά τις 18 Δεκεμβρίου.
 
Ο Πανιώνιος γνώρισε την πρώτη του ήττα μετά από τρεις αγώνες και παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη ενώ ο Εργοτέλης πλησίασε την πρώτη εξάδα.
 
Εργοτέλης: Δασκαλάκης, Βίσιο, Ρομάνο, Τζούνιορ, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε (46′ Κυριακίδης), Σασιασβίλι, Μπέτο (72′ Καρέλης), Μπούντιμιρ, Βερπακόφσκις (70′ Χρυσοφάκης).

Πανιώνιος: Μάχο, Κοντοές, Λάτκα, Όμο, Τσότσαλιτς (25′ Αναστασόπουλος), Γιόνσον, Κουμορτζί, Γκαλίτσιος, Γουνδουλάκης (67′ Σβέρκος), Μπάλαμπαν (46′ Σάμαρης), Μήτρογλου.
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε