Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Έχει καπετάνιο το… πράσινο ναυάγιο;

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η καταδικαστική ήττα στο Ισραήλ, θέτει ουσιαστικά τον Παναθηναϊκό εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο, για πρώτη φορά μετά το 1997… Οι μέτοχοι παραμένουν αμέτοχοι. Ο Φερέιρα μοιάζει να είναι ο μόνος που πιστεύει στην πρόκριση. Ενώ ο κόσμος του τριφυλλιού “βράζει”.

Δεν ΠΑΟ Ευρώπη – Άμυνα για γέλια, “πράσινοι” για κλάματα

Οι τραγικές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού στα επίσημα παιχνίδια συνεχίστηκαν, αλλά αυτή τη φορά δεν υπάρχει άλλη ευκαιρία. Ο αποκλεισμός από την Οντένσε πέρασε σχετικά ανώδυνα, μιας και οι πράσινοι θα μπορούσαν να διεκδικήσουν την πρόκριση τους στους ομίλους του Europa League.

Τώρα όμως, μετά την ήττα με 3-0 στο Ισραήλ η κατάσταση φαίνεται μη αναστρέψιμη. Περίπου 20 φίλοι του τριφυλλιού άντεξαν μέχρι τις 4 το πρωί, ανέβηκαν στο αεροδρόμιο αλλά η αστυνομία είχε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα και η αποστολή αποχώρησε χωρίς πρόβλημα.

Αυτό όμως είναι το λιγότερο που απασχολεί τους διοικούντες του Παναθηναϊκού. Ο διαφαινόμενος αποκλεισμός από την Ευρώπη εκτός από οικονομική καταστροφή, αποτελεί και τεράστιο πλήγμα στο γόητρο του συλλόγου.

Πρέπει να γυρίσει κανείς στο 1997 για να βρει τους πράσινους τόσο νωρίς εκτός Ευρώπης. Τότε είχαν αποκλειστεί από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ από την Ρόζενμποργκ και λίγο αργότερα από την Λέγκια στο ΟΥΕΦΑ.

Οι επόμενες ημέρες μέχρι τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ θα είναι κρίσιμες αφού ο κόσμος της ομάδας τα βάζει και όχι άδικα, με τους μετόχους που έχουν αφήσει μόνο του το σύλλογο.

Θέμα Φερέιρα δεν υπάρχει και είναι απόλυτα λογικό αυτό. Ο Πορτογάλος δεν είναι άμοιρος ευθυνών αλλά αυτή τη στιγμή μοιάζει να είναι ο μόνος που το παλεύει και μάλιστα χωρίς να έχει τα εργαλεία που θα επιθυμούσε στα χέρια του.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ εξηγούσε στον Τύπο γιατί χάθηκε ο Κάστρο και μάλιστα επιτέθηκε στα μέσα λέγοντας ότι η υπόθεση του Πορτογάλου δεν ήταν ναυάγιο… Η εμφάνιση στο Ισραήλ όμως ήταν κάτι περισσότερο από ναυάγιο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε