Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Η φάση που άναψε φωτιές στο clasico – Δείτε βίντεο

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS
Η Μπαρτσελόνα θα συμμετάσχει για τρίτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ αφήνοντας την Ρεάλ με σοβαρά παράπονα για την διαιτησία. Μετά την αποβολή του Πέπε στον πρώτο αγώνα οι Μερένχες “φωνάζουν” και για το ακυρωθέν γκολ του Ιγκουαίν στο Καμπ Νου.

Στον τελικό η Μπαρτσελόνα

Επεισόδια και συλλήψεις στην Βαρκελώνη – Δείτε βίντεο

Πιο πολύ σε ελληνική νοοτροπία  παραπέμπουν τα όσα συμβαίνουν με την κουβέντα γύρω από την διαιτησία στην Ισπανία. Η αποβολή του Πέπε στον πρώτο ημιτελικό και οι δηλώσεις του Ζοσέ Μουρίνιο για την διαιτησία τόσο του συγκεκριμένου αγώνα όσο και της γενικότερης αντιμετώπισης που έχει η Μπαρτσελόνα από την Ουέφα “άναψαν” φωτιές που θα αργήσουν να σβήσουν.

Στον επαναληπτικό, απόντος του Ζοσέ Μουρίνιο, όλα τα φωτά ήταν μοιραία στραμμένα πάνω στον Βέλγο διαιτητή, Ντε Μπλέκερε για τον οποίο ο Special one έχει εκφράσει παράπονα κατά την διάρκεια των περσινών ημιτελικών όταν η Ίντερ αντιμετώπισε τους Καταλανούς.

Στο 49ο λεπτό του επαναληπτικού ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ και με το σκορ να είναι στο 0-0 έγινε η φάση που συζητούν οι περισσότεροι την επόμενη μέρα του ημιτελικού. Ο Πικέ κάνει φάουλ στον Ρονάλντο, Ντε Μπλέκερε αφήνει το παιχνίδι να εξελιχθεί, ο Πορτογάλος άθελα του πέφτει πάνω στον Μασεράνο και τον ρίχνει στο χορτάρι την ώρα που διεκδικούσε την μπάλα με τον Ιγκουαίν, ο οποίος ανενόχλητος στη συνέχεια στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Το 0-1 δεν έγινε ποτέ με τους ανθρώπους της Ρεάλ να επιτίθενται ξανά στην διαιτησία και την Μπαρτσελόνα να πανηγυρίζει την πρόκριση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε