Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Η κασέτα έγινε DVD!

Η κασέτα έγινε DVD!
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το θέμα των κασετών. Σύμφωνα με ρεπορτάζ εφημερίδας οι πρωταγωνιστές της 3η κασέτας έχουν καταγραφεί με κάμερα, ενώ εμπλέκεται και πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ.

H είδηση που -αν ευσταθεί- αναμένεται να ταράξει ακόμη περισσότερο τα ήδη ταραγμένα νερά στους κόλπους του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι αυτή που αποκαλύπτει το “ΕΘΝΟΣΠΟΡ της Δευτέρας”.
 
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται οι περίφημες κασέτες δεν είναι μόνο ακουστικό υλικό αλλά πρόκειται για DVD που έχουν εικόνες με τους πρωταγωνιστές.

Μάλιστα, πάντα σύμφωνα με την εφημερίδα, εκείνος ο οποίος είχε αναλάβει -προσωπικά και όχι ύστερα από συντονισμένη πρωτοβουλία των ποδοσφαιρικών αρχών- δράση, έστησε στο Γραφείο του το κέντρο παρακολούθησης όλων των εμπλεκομένων στο σύστημα.

Μάλιστα, το “Εθνος της Κυριακής” αποκάλυψε ότι ηχογραφημένο απόσπασμα από την 3η κασέτα φέρεται να αποτελεί τηλεφωνική επικοινωνία ενός προέδρου μεγάλης ΠΑΕ με κορυφαίο θεσμικό ποδοσφαιρικό παράγοντα αμέσως μετά τη λήξη αγώνα της Σούπερ Λίγκας, ο οποίος έχει αναφερθεί στις δύο πρώτες κασέτες. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, έξαλλος ο πρόεδρος καταγγέλλει τα λάθη του διαιτητή, ενώ ισχυρίζεται ότι τον έχει «πουλήσει» και κατά το παρελθόν, ζητώντας επίμονά την καρατόμησή του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε