Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Η μεγάλη ανατροπη της Μπιλμπάο δια χειρός Ζήση-Βασιλειάδη (VIDEO)

Η μεγάλη ανατροπη της Μπιλμπάο δια χειρός Ζήση-Βασιλειάδη (VIDEO)

Η “ελληνική” Μπιλμπάο θυμήθηκε τις μεγάλες ανατροπές που έχει κάνει η Εθνική μπάσκετ και αφού βρέθηκε να χάνει με 15 πόντους 5 λεπτά πριν το τέλος, γύρισε το ματς με την Μπούντουτσνοστ χάρη στο τρίποντο του Ζήση και το επιθετικό ριμπάουντ του Βασιλειάδη.

Η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη ήταν εκτός ρυθμού για 36 λεπτά αλλά στα τελευταία 5 και στην πεντάλεπτη παράταση έκανε εκπληκτικά πράγματα.

Η Μπούντουτσνοστ προηγήθηκε με 15 πόντους (47-62) όμως η Μπιλμπάο δεν παραδόθηκε. Μουμπρού και Ζήσης έκαναν την αρχή με τους Βάσκους να κάνουν σερί 11-0 και να επιστρέφουν στο ματς.

Στα 43 δευτερόλεπτα οι γηπεδούχοι ισφάρισαν με τη βολή του Μουμπρού αλλά η Μπούντουτσνοστ πήρε κεφάλι στο σκορ με πέντε πόντους. Ο Ζήσης κέρδισε με πανέξυπνο τροπο φάουλ σε μακρινή προσπάθεια τριών πόντων, έβαλε όλες τις βολές και ο Μποστ έδωσε την τελευταία ευκαιρία στους Βάσκους αφού έβαλε μόνο τη μία βολή. Ο Βασιλειάδης πήρε τη μπάλα, σούταρε από το κέντρο, ευστόχησε αλλά λίγο νωρίτερα οι διαιτητές είχαν σφυρίξει. 

Ο έλληνας γκαρντ έβαλε την πρώτη βολή, έχασε τη δεύτερη όμως πήρε το ριμπάουντ και με δίποντο έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί η Μπιλμπάο δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει με 85-78.

Ο Ζήσης τελείωσε το ματς με 14 πόντους (3/7 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 5/7 βολές) ενώ μοίρασε 6 ασίστ σε 28 λεπτά συμμετοχής. Ο Βασιλειάδης σημείωσε 17 πόντους με 2/5 δίποντα, 3/8 τρίποντα και 4/6 βολές, σε 37 λεπτά.

Δείτε τις χαρακτηριστικότερες στιγμές της μεγάλης βασκικης ανατροπής, στην πρεμιέρα του Eurocup.



Η εκπληκτική ασίστ του Σπανούλη και η…πτήση του Παπανικολάου(VIDEO)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε