Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ή την πουλάει ή την κάνει… ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης. Θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό και μάλιστα παίρνοντας λεφτά από την πώληση του.

Προφανώς θεωρεί κακιά στιγμή ότι οι μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ την χάριζαν αλλά δεν βρισκόταν κανείς να την πάρει. 

Ο Ολυμπιακός με τα υποθηκευμένα έσοδα από τηλεοπτικά δικαιώματα και μεγάλους χορηγούς κοστολογήθηκε 100 εκατ. ευρώ! Σε εποχές τόσο μεγάλης οικονομικής κρίσης δύσκολα θα βρεθεί μερακλής να τα πληρώσει. Κι αυτό γιατί τα 100 εκατ. ευρώ θα πάνε στην τσέπη του πωλητή αλλά θα χρειαστούν κοντά άλλα τόσα για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις και να γίνουν σπουδαίες μεταγραφές.

Δικαίωμα του Κόκκαλη να κοστολογεί όσο νομίζει την επιχείρηση του. Δικαίωμα κάθε πιθανού και απίθανου αγοραστή να διαπιστώνει ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν.

Η προθεσμία που έβαλε ο κ. Κόκκαλης μέχρι να βρεθεί ο νέος επενδυτής είναι ουσιαστικά μια προθεσμία που αφορά τον ίδιο.

Αν μέχρι τις 14 Ιουνίου δεν βρεθεί κανείς να δόσει τα λεφτά τότε το πρόβλημα θα ξαναγίνει δικό του. Θα βρεθεί πάλι αντιμέτωπος με την οργή και την αγανάκτηση των οπαδών που δεν συμβιβάζονται με την ιδέα ενός μίζερου και καχεκτικού Ολυμπιακού. Που δεν μπορεί να χωνέψει ότι έρχονται νέα «πέτρινα χρόνια».

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ξεκαθάρισε στο Διοικητικό Συμβούλιο ότι δεν σκοπεύει να βάλει από την τσέπη του λεφτά για να “τρέξει” την ομάδα. Τους είπε ότι θα ξοδεύουν όσα βγάζουν. Μα τα έσοδα της νέας χρονιάς εκτός από τα εισιτήρια έχουν προεισπραχτεί. Κατά συνέπεια θα πουληθούν οι καλοί παίκτες και θα μείνουν ελεύθεροι όσοι έχουν κοστοβόρα συμβόλαια. Με άλλα λόγια όσα πάνω – κάτω εξήγγειλε για λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΚ ο πρόεδρος της κ. Αδαμίδης. Διόλου κολακευτική προοπτική για μια ομάδα που έχει συνηθίσει να έχει παικταράδες και να μαζεύει τίτλους…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε