Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Ή τώρα ή ποτέ

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Το πρώτο της γκολ και τους πρώτους της βαθμούς σε Μουντιάλ αναζητεί η Ελλάδα που αντιμετωπίζει στις 17.00 την Νιγηρία στον δεύτερο αγώνα της στη Νότια Αφρική. Η ενδεκάδα της Εθνικής.

Μετά από τέσσερις αγώνες σε Παγκόσμιο κύπελλο, με τραγικό απολογισμό μηδέν γκολ και μηδέν βαθμούς, η Ελλάδα έχει την ευκαιρία σήμερα να σπάσει την “κατάρα”. Οι διεθνείς εμφανίζονται πιο πεισμωμένοι από ποτέ, έχουν αφήσει στο παρελθόν τα λάθη κόντρα στη Νότια Κορέα και θέλουν να δώσουν απαντήσεις.

Οι καιρικές συνθήκες στο Μπουμφοντέιν είναι πολύ διαφορετικές από αυτές που υπήρχαν στο Ντέρμπαν. Ούτε πάντως το τσουχτερό κρύο φαίνεται ικανό να σβήσει την “κάψα” των παικτών και του Ρεχάγκελ.

Ο Γερμανός στην συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα μίλησε για τους αγωνιστικούς προσανατολισμούς της ομάδας, κάνοντας αναφορά και στους Μέσι, Κακά.

Τελικά ο Ρεχάγκελ επέλεξε τρεις κεντρικούς αμυντικούς, τους Κυργιάκο, Παπασταθόπουλο, Αβραάμ Παπαδόπουλο αφήνοντας εκτός τον Βαγγέλη Μόρα. Δεξιά θα παίξει ο Βύντρα και αριστερά ο Τοροσίδης. Στο κέντρο θα παίξουν οι Τζιόλης, Κατσουράνης με τον Καραγκούνη να προωθείται στα αριστερά, τον Σαλπιγγίδη δεξιά και στην κορυφή ο Γκέκας.

Η Ενδεκάδα

Τζόρβας, Κυργιάκος, Παπασταθόπουλος, Αβρ. Παπαδόπουλος, Βύντρα, Τοροσίδης, Κατσουράνης, Τζιόλης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Γκέκας.


Και για τη Νιγηρία το ματς είναι μονόδρομος αφού και αυτή προέρχεται από ήττα στην πρεμιέρα της. Ο Λάγκερμπακ θέλησε να προσγειώσει τους παίκτες του οι οποίοι εμφανίζονται υπέρ το δέον αισιόδοξοι.

Διαιτητής του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 17.00 θα είναι ο ο Κολομβιανός Ρουίς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε