Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Η ζωή μετά την Σάλκε – Ολυμπιακός-Πανθρακικός (20:30)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στη σκιά της ήττας στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ και της κριτικής που ακολούθησε οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να συνδυάσουν το 4 στα 4 με καλό ποδόσφαιρο για να… γλυκάνουν ξανά τον κόσμο τους.

Η ήττα και κυρίως η εμφάνιση στον αγώνα με την Σάλκε έφεραν τριγμούς στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο και η επόμενη μέρα έχει μόνο μία λέξη. Ανασύνταξη. Στον Πειραιά βλέπουν το ματς κόντρα στο νεοφώτιστο Πανθρακικό ως την καλύτερη ευκαιρία για να πάρουν και πάλι τα πάνω τους και να ευχαριστήσουν τον κόσμο.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ άφησε εκτός αποστολής τους Ντιόγκο, Βλαχοδήμο και Ζαραδούκα, ενώ την τελευταία στιγμή μπήκε σε αυτή ο Γκρέκο λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνθηκε ο Φέισα. Όσον αφορά την ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Κάρολ. Στο δεξί άκρο της άμυνας, όπως και με τον ΠΑΣ, ο Παπάζογλου, ενώ οι Μανωλάς και Κοντρέρας θα είναι στο κέντρο της άμυνας. Οι Μοντέστο, Μανιάτης και Ιμπαγάσα θα είναι στον άξονα, ενώ οι Φετφατζίδης και Αμπντούν θα πλαισιώνουν τον Τζεμπούρ.

Την ίδια ώρα στον Πανθρακικό ο ενθουσιασμός είναι έκδηλος μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και πηγαίνουν στο Φάληρο με τις καλύτερες συνθήκες. Ο Σάββας Παντελίδης θέλει από τους παίκτες του να έχουν καλή απόδοση και να αγωνιστούν χωρίς να έχουν άγχος για το αποτέλεσμα.

Τα δύο προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει είναι αυτά του Στάθη και του Πρίττα, οι οποίοι για λόγους τραυματισμού, έχουν μείνει εκτός αποστολής. Στο 4-2-3-1 ο Κουτσόπουλος αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Σκλιοπίδης θα είναι δεξιά, ο Χρήστου αριστερά και οι Σερφά και Σαρακατσάνος στο κέντρο της άμυνας. Οι Λαδάκης και Κασελάν θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ οι Μίνγκας, Λουσέρο και Βαϊρουά θα βρίσκονται πίσω από τον Παπαδόπουλο. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε