Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ημέρα μνήμης με Γιώργο Σιδέρη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

31 χρόνια συμπληρώνονται την Τετάρτη από την τραγωδία της Θύρας 7 και σε αυτήν την ημέρα μνήμης, ένας “θρύλος” του ελληνικού ποδοσφαίρου αποκαλύπτεται.

Η 8η Φεβρουαρίου 1981 αποτελεί “μαύρη σελίδα” για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό, καθώς στο «Γ. Καραϊσκάκης» σημειώθηκε η μεγαλύτερη τραγωδία στον ελληνικό αθλητισμό. 31 χρόνια μετά κανείς δεν έχει ξεχάσει τα θύματα της “Θύρας 7” και το προηγούμενο Σάββατο η “ερυθρόλευκη οικογένεια” -και όχι μόνο- τίμησε τη μνήμη τους , όπως κάθε χρόνο, στο καθιερωμένο μνημόσυνο, λίγα μέτρα από τον τόπο της τραγωδίας.

Δεν γνωρίζουμε αν είναι τυχαίο ή όχι, αλλά σε μια τέτοια σημαδιακή ημερομηνία, οι φίλοι του Ολυμπιακού -και όχι μόνο αυτοί- θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν άγνωστες πτυχές του Γιώργου Σιδέρη, ο οποίος αποκαλύπτεται σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του. Η παρουσίαση της αγωνιστικής ζωής ενός θρύλου θα προβληθεί από τη Nova, στις 10 το βράδυ της Τετάρτης και το Newsit θα μεταφέρει όλα όσα θα θυμηθεί και θα μεταφέρει ο βετεράνος ποδοσφαιριστής.

Μεταξύ άλλων ο Σιδέρης αποκαλύπτει τους λόγους που τον έκαναν να αρνηθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού το 1959, αναφέρεται στην μεταγραφή του στην Άντβερπ το 1970, ενώ σχολιάζει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τα δρώμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε