Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ισοπαλίες σε Νέα Σμύρνη και Καβάλα

Εκπληκτικό ματς στην Καβάλα με έξι γκολ και χαμένο πέναλτι
Εκπληκτικό ματς στην Καβάλα με έξι γκολ και χαμένο πέναλτι, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Εκπληκτικό ματς στο Ανθή Καραγιάννη με την Λάρισα να ισοφαρίζει στο 86′ σε 3-3 και να παίρνει τον πολύτιμο βαθμό από την Καβάλα. Ισόπαλο 1-1 και το Πανιώνιος – Άρης.

Αμετάβλητη έμεινε η κατάσταση στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας αφού η Καβάλα δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα του Άρη στη Νέα Σμύρνη.

 
Στο Ανθή Καραγιάννη πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Γιάννης Παπακώστας που αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα και ευτύχισαν να προηγηθούν στο 11′ με το φάουλ του Ντιέ.
 
Η Λάρισα χωρίς να κάνει σπουδαία πράγματα έφτασε στην ισοφάριση με το εύστοχο πέναλτι του Μετίν στο 30′. Το πέναλτι κέρδισε ο Μπλάζεκ σε ανατροπή από τον Γκβοζντένοβιτς.
 
7 λεπτά αργότερα ο Ονουάτσι ανέλαβε να εκτελέσει πέναλτι που κέρδισε ο Ορούμα από τον Τριποτσέρη, όμως ο Βιέρα έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε.
 
Στο 39′ ο Μετίν με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έδωσε προβάδισμα στη Λάρισα και με το 1-2 ολοκληρώθηκε το ημίχρονο.
 
Με την έναρξη ουσιαστικά του δεύτερου ημιχρόνου ο Κατσιαρός έστειλε άθελα του τη μπάλα στα δίχτυα του Βιέρα.
 
Στο 56′ η Λάρισα είχε δοκάρι με τον Ρομέου. 14 λεπτά αργότερα ο Ρινκόν έδωσε προβάδισμα στην Καβάλα.
 
Το ματς όμως είχε κι άλλες συγκινήσεις. Στο 84′ ο διαιτητής του αγώνα έκανε λάθος αποβάλλοντας με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Γκβοζντένοβιτς που δεν είχε συμμετοχή στη φάση.
 
Τελικά αυτό δεν έκρινε τον αγώνα, αφού ο Ζέσους στο 86′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ χάρισε τον πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του, που έχει απόσταση τριών βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη.
Καβάλα: Ιτάνζ, Γκβοζντένοβιτς, Ντουκρόκ (58′ Ντομπρασίνοβιτς), Μουρ, Ντουγκλάο, Ντιέ, Παβίτσεβιτς, Ονουάτσι, Σόσιν (81′ Σιόντης), Σμολάρεκ (46′ Ρινκόν), Ορούμα

ΑΕΛ: Βιέρα, Βενετίδης, Κυριακίδης (73′ Σκάτσελ), Τριποτσέρης, Μετίν, Ρομέου (79′ Ζέσους), Κουζέν, Βελάσκο, Μελίσσης, Κατσιαρός (64′ Ραντοσάβλιεβιτς), Μπλάζεκ


Πλούσιο θέαμα στη Νέα Σμύρνη
Ο Πανιώνιος έκανε εκπληκτική εμφάνιση και το τελικό 1-1 τον αδικεί. Ο Άρης είχε το μυαλό του και στον αγώνα κόντρα στην Καβάλα για το κύπελλο και σίγουρα έφυγε ικανοποιημένος από τη Νέα Σμύρνη.
 
Οι Κίτρινοι προηγήθηκαν κόντρα στη ροή του αγώνα με τον Τζόνσον στο 11′. Σε κανένα σημείο πάντως του ματς δεν έπεισαν και στο 82′ απλά αποδόθηκε εν μέρη δικαιοσύνη όταν ο Κούκετς κατάφερε να ισοφαρίσει.
 
Ο Πανιώνιος έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την παραμονή του αλλά σίγουρα θα ήθελε να πανηγυρίσει τη νίκη κόντρα στον Άρη.
 
Οι κίτρινοι διατήρησαν το προβάδισμα των πέντε βαθμών από την Καβάλα και έχουν τον πρώτο λόγο για είσοδο στα πλέι οφ.
 
Πανιώνιος: Μπέλιτς, Μανιάτης, Μπαρόνι, Όμο, Ριέρα, Κουμορτζί, Κούκετς (81′ Κοντοές), Γουνδουλάκης (63′ Νικολάου), Σιόβας, Τσότσαλιτς (63′ Σκούφαλης), Τζαβέλλας

Άρης: Πέσκοβιτς, Νέτο, Κουλοχέρης, Ναφτί (81′ Φερνάντες), Κάλβο, Νάτσο Γκαρσία, Τζόνσον, Νασούτι, Κάμπορα (70′ Αραβίδης), Βαγγελή, Χαβίτο (75′ Μεριέμ)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε