Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Και… ξαφνικά “Σίσκα” για ΠΑΟ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η ΤΣΣΚΑ “διαλύεται” μετά τον αποκλεισμό της από την Ευρωλίγκα και έχει βγάλει στο… σφυρί τους πρωτοκλασσάτους παίκτες της. Ο Σισκάουσκας είναι ένας εξ αυτών και ο Λιθουανός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Παναθηναϊκό.

Τρία είναι να τα στοιχεία που δείχνουν ότι ο Ραμούνας Σισκάουσκας δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Ελλάδα τρία χρόνια μετά την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό. 

– Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν απέκλεισε την περίπτωση να πραγματοποιήσουν οι πράσινοι μία μετεγγραφή αρκεί να βρεθεί μία αξιόλογη περίπτωση.
– Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν θέλει να κρατήσει τα μεγάλα συμβόλαια λόγω της αποτυχίας να προκριθεί στην Ευρωλίγκα.
– Ο Σισκάουσκας με δηλώσεις του στο Leoforos.gr άφησε ορθάνοιχτη την πόρτα της επιστροφής.

Ο Λιθουανός τόνισε: “Και γιατί όχι; Γιατί να μην επιστρέψω; Ειλικρινά δεν έχω ακούσει τίποτα. Και ουδείς με έχει πλησιάσει. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα στην οποία πέρασα μερικές απίστευτες στιγμές. Αυτή τη στιγμή δεν έχω τίποτα. Είμαστε επαγγελματίες όμως. Και κανείς δε θα έλεγε όχι στην διεκδίκηση της Ευρωλίγκα για ακόμα μία χρονιά. Η συζήτηση που κάνουμε είναι τελείως υποθετική. Αν τυχόν προκύψει ενδιαφέρον και φύγουμε από τα “αν”, τότε θα σκεφτώ και θα απαντήσω.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε