Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Καρεμπέ: Έρχομαι και με “λευκό” συμβόλαιο!

Ο Κριστιάν Καρεμπέ και η σύζυγος του
Ο Κριστιάν Καρεμπέ και η σύζυγος του, Αντριάνα, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Σε δεύτερη μοίρα μπαίνουν τα χρήματα για τον Κριστιάν Καρεμπέ, μπροστά στην πρόκληση να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στον Ολυμπιακό.

Έτοιμος να εγκαταλείψει κάθε άλλη δραστηριότητα δήλωσε ο Γάλλος, σε περίπτωση που του ζητηθεί να αναλάβει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή στους “ερυθρόλευκους”. “Αν ο Ολυμπιακός μου προτείνει να αναλάβω τη θέση, θα αποδεχθώ άμεσα. Θέλω να κάνω καριέρα σε αυτό το πόστο και για να είναι επιτυχημένη, πρέπει να αφοσιωθείς 100% στην ομάδα. Αυτό θα κάνω και εγώ. Θα έρθω να μείνω μόνιμα στην Αθήνα και θα ασχολούμαι αποκλειστικά με τα θέματα του Ολυμπιακού από το πρωί ως το βράδυ”, τόνισε στην εφημερίδα “Πρωταθλητής”.

Ο 40χρονος ήταν κατηγορηματικός όταν του μεταφέρθηκε ότι χαρακτηρίζεται ως “μάνατζερ” από κάποιους. “Είναι άθλιο να ακούγονται τέτοιες ανακρίβειες. Έχω άποψη για παίκτες και προπονητές, ενημερώνομαι συνεχώς και παρακολουθώ τα ποδοσφαιρικά δρώμενα και αν ζητηθεί η γνώμη μου από τον πρόεδρο θα την καταθέσω”, είπε.

Πιο κατηγορηματικός εμφανίστηκε στο θέμα της αμοιβής του, υπογραμμίζοντας ότι τα χρήματα δεν τον απασχολούν. “Έρχομαι και με “λευκό συμβόλαιο. Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα. Θέλω να κάνω καριέρα τεχνικού διευθυντή και οτιδήποτε σχετικά με αμοιβή μου περνά σε δεύτερη και τρίτη μοίρα”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε