Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Καθολική αναγνώριση για την Μπάρτσα!

ΦΩΤΟ REUTERS
Τόσο ο ισπανικός όσο και ο αγγλικός Τύπος αποθεώνουν την ομάδα του Πεπ Γκουάρδιολα για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά:
 
Marca (Ισπανία, Μαδρίτη): Μπάρτσα, Μπάρτσα, Μπάρτσα και Μπάρτσα. Η Μπαρσελόνα πρόσθεσε στη συλλογή της το τέταρτο Κύπελλο Πρωταθλητριών και είναι η βασίλισσα της τελευταίας δεκαετίας. Οφ-σάιντ το γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Sport (Ισπανία, Βαρκελώνη): We are the champions. Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Η Μπαρτσελόνα ξανάζησε τη δόξα του Ουέμπλεϊ και φόρεσε το στέμμα της βασίλισσας της Ευρώπης.
 
Αs (Ισπανία, Μαδρίτη): Champions Barca. Σ’ έναν μεγάλο τελικό η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το τέταρτο. BBC (Αγγλία): Η Μπαρτσελόνα παρήγαγε ένα παιχνίδι γεμάτο μαγεία για να νικήσει 3-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Η Μπαρτσελόνα απολαμβάνει τα διθυραμβικά σχόλια και του αγγλικού τύπου μετά τη νίκη της με 3-1 επί της Γιουνάιτεντ στον τελικό του Champions League και την κατάκτηση του 4ου τροπαίου στην Ιστορία της!
 
«Καμία απάντηση στην ιδιοφυΐα της Μπάρτσα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχε καμία απάντηση στην εξαιρετική Μπαρτσελόνα, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να φτάνει δίκαι στη νίκη με 3-1 στο Γουέμπλεϊ», αναφέρει η ιστοσελίδα του Sky Sports.

«Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε στον τελικό του Γουέμπλεϊ και κατέκτησε δίκαια το τέταρτο τρόπαιο στην Ιστορία της», είναι το πρωτοσέλιδο της Guardian.

«Ο Μέσι και η παρέα του διέλυσαν τα ευρωπαϊκά όνειρα της Γιουνάιτεντ», είναι ο τίτλος του πρώτου θέματος της Sun.
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε