Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Κατώτερος των περιστάσεων – Πρώτη ήττα για τον Ολυμπιακό στα φιλικά

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι “ερυθρόλευκοι” παρουσίασαν κακό πρόσωπο στο προτελευταίο τους φιλικό στην Πορτογαλία και ηττήθηκαν με 1-0 από την Σπορτινγκ Λισαβόνας. Επέστρεψε ο Μιραλάς. Στην Αθήνα ο Μασάδο.

Ο Λεονάρντο Ζαρντιμ επέλεξε το 4-4-2 με τους Τζιμπούρ και Μήτρογλου στην επίθεση, έχοντας στα πλάγια τους Λυκογιάννη και Αμπντούν, ενώ παρτενέρ του Σιόνα στην άμυνα ήταν ο Παπάζογλου.

Σε ένα κακό ματς χωρίς πολλές φάσεις η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του και κατάφερε να πάρει τη νίκη με το εξαιρετικό σουτ του Ελίας στο 54΄. Για τον Ολυμπιακό κορυφαίος σε απόδοση ήταν ο Ρόι Κάρολ και αυτό τα λέει όλα.

Ο Ιρλανδός γκολκίπερ γλίτωσε τους Πειραιώτες και από άλλα τέρματα, ενώ η εικόνα της ομάδας βελτιώθηκε μόνο μετά το 75΄όταν στο ματς πέρασε ο Κέβιν Μιραλάς και πρωταγωνίστησε σε 2-3 καλές στιγμές για τον Ολυμπιακό.

Ο Ζαρντίμ σαφώς περιμένει πολλά από τους παίκτες που δεν είχε στην διάθεση του και κάποιοι από αυτούς προορίζονται για βασικοί, ωστόσο η ομάδα του δεν έδειξε καθόλου καλή εικόνα γνωρίζοντας την πρώτη της ήττα μετά από 8 φιλικά παιχνίδια.

Σπόρτινγκ: Ρουί Πατρίσιο, Μπουλαρούζ, Βαν Βολσφίνκελ, Καπέλ (70΄Ρινάουντο), Μάρκος Ρόχο, Καρίγιο (78΄Σχάαρς), Αντριέν (70΄Γεφρέν), Σεντρίκ, Ινσούα, Ελίας (70΄Μαρτίνς), Ζέλσον (78΄Λαμπιάντ). 

Ολυμπιακός: Κάρολ, Τοροσίδης, Παπάζογλου (82΄Μανωλάς), Σιόβας, Χολέμπας, Φέισα, Μανιάτης (82΄Μοδέστο), Αμπντούν (71’ Φετφατζίδης), Λυκογιάννης (60΄Τάτος), Τζεμπούρ, Μήτρογλου (71΄Μιραλάς).

Στην Αθήνα ο Μασάδο

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε