Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κινδυνεύει με βαριά τιμωρία ο Ολυμπιακός

Δύσκολα θα γλιτώσουν την τιμωρία της έδρας τους οι Πειραιώτες
Δύσκολα θα γλιτώσουν την τιμωρία της έδρας τους οι Πειραιώτες, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σε πολύ δύσκολη θέση έχουν φέρει τους “ερυθρόλευκους” τα όσα κατέγραψαν ο παρατηρητής και ο διαιτητής του αγώνα με την Μπορντό.

Ντε Μος: Μίλησα με τον Ολυμπιακό

Ο Ιρλανδός παρατηρητής, Ντένιζ Κρουζ έγραψε στην έκθεση του για ανταλλαγές αντικειμένων μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων, αμέσως μετά την λήξη του αγώνα, ενώ κάνει ειδική αναφορά για τους διαδρόμους του γηπέδου, λέγοντας ότι ήταν γεμάτοι κόσμο. Επίσης η έκθεση αναφέρει πως ο έλεγχος στην είσοδο ήταν ανεπαρκής.

 
Το τελειωτικό χτύπημα, πάντως, στον Ολυμπιακό το έδωσε ο Άγγλος διαιτητής, Γουέμπ, ο οποίος έκανε συμπληρωματική έκθεση στην οποία αναφέρει ότι ο 2ος βοηθός του δέχθηκε κέρματα , αναπτήρες, μέχρι και κινητό τηλέφωνο το οποίο δεν τον πέτυχε. Επίσης, κέρματα δέχθηκε και ο 4ος διαιτητής κατά την αποχώρηση του.
 
Με αυτά τα δεδομένα ο Ολυμπιακός πολύ δύσκολα θα ξεκινήσει τις εντός έδρας ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις την επόμενη σεζόν με τον κόσμο στην εξέδρα, ενώ δεν αποκλείεται ακόμα πιο βαριά τιμωρία καθώς οι “ερυθρόλευκοι” είναι γνωστό ότι βρίσκονται στην μαύρη λίστα της Ουέφα.
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε