Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

“Κουτσουρεμένη” μεν… αγωνιστική δε

“Κουτσουρεμένη” μεν… αγωνιστική δε
Επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις, μετά το διάλειμμα λόγω των Εθνικών ομάδων, με μόλις 5 ματς να διεξάγονται στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Η αυλαία ανοίγει στο Αγρίνιο, ενώ ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην Κρήτη από τον Εργοτέλη. Παρακολουθήστε LIVE τα δύο παιχνίδια από το NewsIt.
 
Οι Αγρινιώτες θα δώσουν μπροστά στο κοινό τους το πρώτο τους ματς στη Σούπερ λίγκα, μιας και την πρώτη αγωνιστική δεν αγωνίστηκαν. Ο Μπάμπης Τεννές δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα, εκτός βέβαια από την λογική απουσία του νεοαποκτηθέντα Μπαμόγκο.
 
Από την άλλη ο Πανιώνιος χωρίς τους Εστογιανόφ, Ριέρα θα προσπαθήσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα και να ρεφάρει ουσιαστικά την εντός έδρας ισοπαλία της πρεμιέρας με τον Εργοτέλη.

19.30 Εργοτέλης – ΠΑΟΚ
 
Οι Κρητικοί ξεκίνησαν καλά το πρωτάθλημα με την ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη και θέλουν να σπάσουν την αρνητική παράδοση που έχουν κόντρα στον ΠΑΟΚ και να πάρουν τη νίκη.
 
Ο Δικέφαλος του Βορρά μπορεί την ερχόμενη Πέμπτη να αντιμετωπίζει την Τότεναμ στο Europa League, όμως κανείς δεν σκέφτεται το ματς κόντρα στην Αγγλική ομάδα. Ο Μπόλονι είδε με ικανοποίηση τους Λαζάρ, Φωτάκη, Ίβιτς να ενσωματώνονται στην αποστολή, σε αντίθεση με τους τραυματίες Τσιρίλο, Αθανασιάδη και τον τιμωρημένο Γκαρσία.
 
Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου
 
17.15 Παναιτωλικός – Πανιώνιος
19.30 Εργοτέλης – ΠΑΟΚ

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου
 
16.00 Αστέρας Τρίπολης – Κέρκυρα
18.15 Άρης – Ατρόμητος
20.30 Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε