Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Λίνεν: Κόψτε την κακή ελληνική νοοτροπία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ για τα πράγματα που θέλει άμεσα να βελτιωθούν.

Κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης ο Έβαλντ Λίνεν αναφέρθηκε εκτενώς στα όσα είδε στο φιλικό με το Αιγάλεω. Στάθηκε αρκετή ώρα στις κακές ελληνικές συνήθειες των παικτών, οι οποίοι μόλις χάσουν τη μπάλα δεν γυρίζουν για να καλύψουν ενώ επιβράβευσε την προσπάθεια και τη θέληση που έχουν για βελτίωση.

“Κάναμε πολλά εύκολα λάθη και πρέπει να τα περιορίσουμε. Η ευθύνη ήταν δική μου στο πρώτο ημίχρονο, με την τακτική που ακολουθήσαμε. Πιέσαμε ψηλά και οι άλλοι έπαιζαν με βαθιές μπαλιές. Είχαμε πρόβλημα. Γενικά, πάντως, στην Ελλάδα έχω παρατηρήσει τόσα χρόνια, πως όταν γίνεται κάποιο λάθος από κάποιον παίκτη μέσα στο παιχνίδι, υπάρχει το κακό συνήθειο να μη γυρίζει κανείς πίσω.

Κάθονται και μιλούν οι παίκτες μεταξύ τους την ώρα του αγώνα για το λάθος που έκανε κάποιος και δεν κοιτάνε πως θα το διορθώσουν. Αυτό θέλω να κοπεί. Θέλω να το κόψετε κι εσείς, γιατί παρατήρησα πως το κάνετε. Μη ρίχνετε ο ένας ευθύνη στον άλλον. Τρέξτε να καλύψετε.

Είδα κάποια πράγματα που ήθελα από τους περισσότερους. Κάναμε καλή προσπάθεια, αλλά θέλω συνέχεια. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Πολλή δουλειά. Χαίρομαι πάντως γιατί βλέπω διάθεση από όλους σας για δουλειά και βελτίωση. Αυτό είναι θετικό. Θα βελτιωθούμε, αλλά χρειάζεται κι άλλη προσπάθεια.”

“Γλυκόπικρο” το ντεμπούτο του Λίνεν

Λίνεν: Ήξερα ό,τι τα πράγματα θα είναι δύσκολα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε