Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Μαγικά” Σιόβα-Βλαχοδήμου στο Άχενκιρχ

“Μαγικά” Σιόβα-Βλαχοδήμου στο Άχενκιρχ

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος και ο Δημήτρης Σιόβας έκλεψαν την παράσταση στην σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού πετυχαίνοντας δύο καταπληκτικά γκολ. Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και έβγαλε το πρόγραμμα ο Μανωλάς.

Γκολ και θέαμα συμπεριελάμβανε το μενού της Κυριακής,στο Άχενκιρχ της Αυστρίας όπου πραγματοποιεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του ο Ολυμπιακός.

Μετά το ζέσταμα οι ερυθρόλευκοι χωρίστηκαν σε τέσσερα γκρουπ και δούλεψαν στην φυσική κατάσταση, ενώ αργότερα τα γκροπυ έγιναν δύο και έπαιξαν οικογενειακό διπλό σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου, έχοντας χωριστεί σε «μπλε» και «κόκκινους». Με τους πρώτους ήταν οι Κάρολ, Καραγκούνης, Μανωλάς, Ντιελνά, Γκουλάν, Μοντέστο, Τάτος, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Ντιόγκο, Τζιμπούρ. Με τους «κόκκινους» έπαιξαν οι Μέγιερι, Χαβίτο, Παπάζογλου, Σιόβας, Φουστέρ, Φέισα, Ποτουρίδης, Σουμπίνιο, Βλαχοδήμος, Πάντελιτς. 

Οι “μπλε” προηγήθηκαν με τον Ράφικ Τζιμπούρ, όμως κάπου εκεί ανέλαβε το… νέο αίμα. Μετά από φάουλ του Φουστέρ ο Σιόβας με καταπληκτικό ανάποδο ψαλίδι ισοφάρισε και προκάλεσε το χειροκρότημα όλων, ενώ λίγο αργότερα ο Βλαχοδήμος με εξαιρετική ατομική προσπάθεια έδωσε το προβάδισμα στους “κόκκινους” Το τελικό 3-1 έγραψε με ωραίο πλασέ ο Ιμπαγάσα.

Κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα προπονήθηκε ο Κώστας Μανωλάς ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις που είχε το Σάββατο, ενώ το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Γιάννης Ζαραδούκας.

Έρχεται ο Ρουίς – Κλείνει Τσάβες ο Ολυμπιακός

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε