Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Μαρινάκης: Δυνατά και Ολυμπιακά θα πάρουμε τον τίτλο – Τέλος οι μεταγραφές

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Αισιόδοξος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο μεγαλομέτοχος των “ερυθρόλευκων” που ξεκαθάρισε πως ο Βαλβέρδε δεν θέλει άλλες μεταγραφές, ενώ αναφέρθηκε και στη νίκη επί του ΠΑΟ στο μπάσκετ, στο περιθώριο της κοπής της προωτοχρονιάτικης πίτας στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

«Είχαμε μία ολιγόλεπτη συνάντηση με τον προπονητή μας. Ο κύριος Βαλβέρδε είναι ο αγαπημένος μας προπονητής, που δεν θέλει να χαλάει χρήματα. Οι μεταγραφές έχουν τελειώσει και προχωράμε όλοι μαζί. Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και προχωράμε για το πρωτάθλημα. Η ομάδα δουλεύει σκληρά και θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει ακόμη πιο σκληρά για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων», ενώ δεν έκρυψε και την ικανοποίησή του για τη νίκη της ομάδας μπάσκετ στο ντέρμπι «αιωνίων». «Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη στο μπάσκετ επί του Παναθηναϊκού», τόνισε σχετικά.

Νωρίτερα και λίγο πριν αρχίσει η εκδήλωση, έστειλε μήνυμα τίτλου μιλώντας στους παίκτες του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το σύνθημα: “Πάμε για πρωτάθλημα. Όλοι μαζί, δυνατά και Ολυμπιακά, θα το πετύχουμε”. 

Το παρών έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, τα μέλη του τεχνικού και ιατρικού τιμ, αλλά και στελέχη της διοίκησης με επικεφαλής τον πρόεδρο του συλλόγου.

Ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» μάλιστα, είχε κέφια καθώς τόνισε ότι οι τέσσερις τυχεροί θα πάρουν δώρο το ποσό των 10.000 ευρώ και όχι τον 5.000 που ήταν αρχικά, ενώ είπε ότι θα ήθελε τα χρήματα αυτά να πάνε για κάποιον φιλανθρωπικό σκοπό. Οι τυχεροί της πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο φυσικοθεραπευτής Νίκος Λυκουρέσης, ο Τσιλίδης και ο Γιώργος Γκαλίτσιος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε