Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Μαρτίνεθ: Να νικήσουμε έστω και με 1-0

Μαρτίνεθ: Να νικήσουμε έστω και με 1-0

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Λεβάντε που προανήγγειλε αλλαγές στην ενδεκάδα. Τι είπε για το αυριανό ματς των δύο ομάδων ο Ομπαφέμι Μάρτινς.

Διαβάστε όσα είπε ο προπονητής και ο Νιγηριανός επιθετικος της ισπανικής ομάδας στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό:

Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ: 
«Αρχικά γνωρίζω πολύ καλά τον Μίτσελ. Θα έχει πολύ δύσκολη δουλειά γιατί βρίσκεται στον Ολυμπιακό, που είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Όσο για μένα και τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι δεν μπορούσα να φύγω γιατί είχα συμβόλαιο με την Λεβάντε. Λογικά θα υπάρξουν αλλαγές στο σχήμα μας.

Εγώ θέλω να κάνω όσο πιο δύσκολη γίνεται την ζωή του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή και έμπειρη ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι. Θέλουμε νίκη έστω και με ένα γκολ. Θέλουμε να διασκεδάσουμε το ματς και παράλληλα να κάνουμε καλή εμφάνιση».

Ομπαφέμι Μάρτινς: «Περιμένω ένα δύσκολο αγώνα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ο Ολυμπιακός έχει δυνατή και καλή ομάδα. Έχουμε όμως και εμείς εμπειρία και πάμε για να κερδίσουμε».


Μίτσελ: Ήρθαμε για να χάσουμε!

Στην Ισπανία ο Ολυμπιακός

Με Αβραάμ στην Ισπανία ο Ολυμπιακός

Αυτός είναι ο Ντέρεκ Μπόατενγκ (VIDEOS)

Γερμανός διαιτητής στο δρόμο του Ολυμπιακού

“Ερυθρόλευκος” ο Μπόατενγκ – Οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε