Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Ματς δίχως αύριο για την Εθνική – Ισραήλ-Ελλάδα (16.00)

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Δείτε LIVE στο NewsIt το κρίσιμο ματς της Εθνικής ομάδας στο Μπλούμφιλντ, το οποίο δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη στην Ελλάδα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει την πρωτιά του 6ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2012.

“Θα τα πούμε στο γήπεδο”

Με σύμμαχο την παράδοση η Ελλάδα θα προσπαθήσει να φύγει αλώβητη από το Ισραήλ και ουσιαστικά να θέσει εκτός μάχης την ομάδα του Λουίς Φερναντέζ, αλλά και να διατηρήσει το προβάδισμα που έχει στον όμιλο.

Η νίκη είναι αυτοσκοπός, ώστε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να κρατάει την τύχη στα χέρια της. Ο Σάντος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Παπασταθόπουλο, Σπυρόπουλο, ενώ ο Τζαβέλλας είναι ανέτοιμος.

Ο Πορτογάλος προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα με σχήμα 4-3-3. Ο Σηφάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Τοροσίδης, Ζαραδούκας, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Αβραάμ Παπαδόπουλος στην άμυνα. Κατσουράνης, Καφές, Καραγκούνης στο κέντρο και Νίνης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς στην επίθεση.

Η Ελλάδα έχει πολύ καλή παράδοση κόντρα στους Ισραηλινούς αφού δεν έχει χάσει ποτέ σε επίσημο ματς, ενώ συνολικά μετρά 9 νίκες, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες, σε 16 επίσημους και φιλικούς αγώνες.

Η Βαθμολογία του 6ου ομίλου:

1.Ελλάδα 14 (6) 8-3
2.Κροατία 13 (6) 10-3
3.Ισραήλ 13 (7) 10-7
4.Γεωργία 9 (7) 5-5
5.Λετονία 4 (6) 5-9
6.Μάλτα 0 (6) 2-13

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε