Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Με Αδαμίδη η προπόνηση – Πρόβλημα με Καλά

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Στην Σλοβενία, εκεί όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ΑΕΚ έφτασε το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος των “κιτρινόμαυρων”, παρακολούθησε την προπόνηση και μίλησε για τα μεταγραφικά με Χιμένεθ. Κάκωση στον δικέφαλο υπέστη ο Ισπανός αμυντικός. Στο Conn-X τα φιλικά της Ένωσης.
Η προπόνηση της Ένωσης πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της ομάδας Μούρα και το “παρών” έδωσαν οι Αδαμίδης, Γκρέταρσον, Καπετανάκης και Κασνακίδης, οι οποίοι έφτασαν το πρωί της Πέμπτης στο Τέπλιτσε.
 
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ και οι συνεργάτες του παρακολούθησαν ολόκληρο το πρόγραμμα της ομάδας.
 
Μάλιστα υπήρξε και συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με τον Μανόλο Χιμένεθ όπου συζητήθηκαν τα μεταγραφικά.
 
Πριν από την προπόνηση ο Χιμένεθ ενημέρωσε τον Αδαμίδη για την πορεία της προετοιμασίας, με τον Ισπανό προπονητή να τονίζει πόσο πολύ ικανοποιημένος είναι από την προσπάθεια που γίνεται. Εξήγησε στον πρόεδρο της ΠΑΕ ότι γίνεται εξαιρετική προσπάθεια και ότι οι παίκτες (παλιοί και νέοι) δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο σε κάθε προπόνηση.
 
Από εκεί και πέρα επικρατεί μεγάλη αγωνία όσον αφορά το θέμα του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ με τους ανθρώπους της Ένωσης να προσπαθούν να φέρουν τον παίκτη στη Σλοβενία μέσα στο Σαββατοκύριακο. Παρόλα αυτά τίποτε δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο από τη στιγμή που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την εγκυμοσύνη της συζύγου του.
 
Μεταξύ άλλων ο Χιμένεθ ρωτούσε να μάθει την πορεία των συζητήσεων για τον Μίτσελ, τον οποίο επιθυμεί διακαώς στην ομάδα με δεδομένα τα “κενά»” που υπάρχουν στη μεσαία γραμμή. Η υπόθεση δεν είναι εύκολη και κολλάει στο οικονομικό.

Kατά την διάρκεια του οποίου ο Χούαν Κάλα υπέστη μία κάκωση στον δεξιό τετρακέφαλο και δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί στο σημερινόι φιλικό παιχνίδι με την Οντράνσι (19:30).

 
Την ίδια ώρα, οι Γιάννης Αραμπατζής και Ανδρέας Δωριάδης αισθάνθηκαν ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Ο Μαυρουδής Μπουγαϊδης έκανε ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή.
 
Για την Παρασκευή υπάρχει προγραμματισμένη διπλή προπόνηση. Η πρωινή στις 08.30 και η απογευματινή στις 18.15
 
Στο Conn-X τα φιλικά
 
Μπορεί το σημερινό πρώτο φιλικό με την Οντράντσι δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά, αλλά τα υπόλοιπα τρία ματς που θα δώσει η ΑΕΚ επί σλοβενικού εδάφους θα καλυφθούν από το Conn-X.
 
Η συμφωνία του καναλιού με τους “κιτρινόμαυρους” επιβεβαιώθηκε επίσημα την Πέμπτη και περιλαμβάνει τα παιχνίδια απέναντι στις Μπακού (24/7), Καραμπούκσπορ (27/7) και Σιμπίρ (30/7), που όλα θα ξεκινήσουν στις 19:00 (20:00 ώρα Ελλάδας).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε