Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Με Κάρολ στην Ουκρανία ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο “ήρωας” της πρόκρισης επί της Ρούμπιν Καζάν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με την Μέταλιστ από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει την κατάσταση του.

Οι “ερυθρόλευκοι” θα αναχωρήσουν το απόγευμα της Τρίτης με προορισμό το Χάρκοβο για το πρώτο παιχνίδι με την Μέταλιστ στο πλαίσιο της φάσης των 16 του Γιουρόπα Λιγκ. Το ταξίδι αναμένεται να κάνει και ο Ρόι Κάρολ, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και η συμμετοχή του στην 18αδα είναι αμφίβολη. Για αυτόν τον λόγο στην Ουκρανία θα ταξιδέψει και ο νεαρός Ιβάν Μπάμποβιτς για την περίπτωση που δεν τα καταφέρει ο Βορειοιρλανδός.

Όσον αφορά τα πλάνα του Ισπανού τεχνικού για την ενδεκάδα αυτά θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες, ωστόσο προσανατολίζεται σε αυτούς που εμπιστεύτηκε στο πρώτο ματς με την Ρούμπιν. Οι Μανιάτης, Μαρκάνο, Φουστέρ και Τζιμπούρ πήραν “ανάσες” στο Ηράκλειο και να αναμένεται να επιστρέψουν στο βασικό σχήμα, ενώ μία θέση παίζεται ανάμεσα σε Μακούν και Ιμπαγάσα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε